Her er en fantastisk og nem måde at tilberede laks i ovnen på en travl hverdag. Med en lækker, frisk og smagfuld avocadosalsa som topping eller ved siden af, er man sikker på at få en masse sunde næringsstoffer i kroppen. Det er en hurtig og enkel opskrift, der kræver minimal forberedelse og giver et sundt og tilfredsstillende måltid.
5/5
- Forberedelsestid:
- Tilberedningstid:
- Serveringer:
10 min
20 min
4 personer
Ingredienser:
- 4 laksesteaks (à ca. 150 g)
- 1 avocado
- 2 tomater
- 1/4 rødløg
- 1 spsk olivenolie
- 1 spsk limejuice
- 1 teskefuld tørret koriander
- Salt og peber efter smag
Fremgangsmåde:
- Skær avocadoen og tomaterne i små tern og hak rødløget fint.
- Forvarm ovnen til 180°C.
- Pensl laksesteaksene med lidt olivenolie, krydr med salt og peber, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, indtil de er gennemstegte.
- I en skål, bland avocado, tomater, rødløg, limejuice og koriander. Smag til med salt og peber.
- Server laksen med avocado- og tomatsalsa som topping.