Betingelser

Generelle oplysninger

Firmanavn: FITIT ApS
Email: info@fitit.dk

Tjenesten

FITIT er en digital trænings- og kostplatform. FITIT tilbyder en abonnementsløsning til 39 kr./md. med 14 dages gratis prøveperiode, hvor man kan tilgå træningsprogrammer (denne pris kan variere ved eventuelle special tilbud, rabatter, tilføjede ydelser eller lignende). Dette er både 3-dages og hel uges programmer. Hertil er der linket til videoforklaringer, som ligger tilgængelige for alle medlemmer. Desuden kan medlemmer tilgå en række kostplaner. Som medlem hos FITIT får man også adgang til vores app, hvor man kan tilgå SMART DIET, SMART TRAIN samt vores dashboard. FITIT forbeholder sig retten til at ændre i tjenestens indhold. Dette vil som udgangspunkt blive varslet via mail. 

FITIT tager forbehold for fejl og mangler og står ikke til ansvar for indholdet. FITIT er udelukkende en platform og skal ikke sidestilles med en personlig træninger. FITIT har ikke ansvar for eventuelle skader forvoldt ifbm træning og/eller madlavning. FITIT har ikke ansvar for at brugeren indtager en sund kost og generelt for tilberedt mad korrekt. FITIT har ikke ansvar for, at alle informationer er korrekte, da der kan forekomme fejl og mangler (se nærmere nedenfor).

Fejl og mangler

FITIT indeholder informationer om madvarer, øvelser mm.. Der kan være fejl og mangler i dette, særligt siden FITIT ikke fra 2021 og frem bliver opdateret (kun med nye indlæg ifbm linkbuilding). Fejl og mangler kan forekomme grundet manglende opdatering fra udvikler, hvilket kan medføre fejl. Fejl og mangler kan forekomme fra FITITs side, da informationer er indtastet af fejl – grundet indtastning fra mennesker, som bekendt laver fejl. Der skal derfor tages forbehold for fejl og mangler og det er altid brugerens ansvar at tage højde for, om informationer er korrekte. FITIT er udelukkende en platform der skal bruges til vejledning og kan ikke sidestilles med en personlig træner. 

Abonnementsbetingelser

Abonnementet betales forud. Dette vil sige, at der trækkes penge, som abonnementet oprettes (efter prøveperioden) og dernæst en måned efter. Er der tale om special tilbud eller tillægsydelser kan dette variere, men vil der blive informeret om ved det enkelte abonnement. Der er ingen binding på abonnementet og det kan altid opsiges. Opsiger man abonnementet vil man fortsat kunne tilgå programmerne og diverse til udløbet af forudbetalte periode. Det er den oprettede brugers ansvar at opsige abonnementet rettidigt, man kan ikke få refunderet penge ved mangelfuld opsigelse eller forglemmelse heraf. FITIT forbeholder sig retten til at ændre i abonnementsbetingelserne. Er dette tilfældet, vil det blive varslet via mail. Måtte det anses som en bebyrdende ændring af betingelserne vil brugeren skulle give samtykke hertil.

Generelle betingelser

Ved tilmelding har brugeren ansvaret for, at informationerne er korrekte. Herunder gælder særligt mail til afsendelse af kvitteringer, hvorfor mail vil skulle skrives rigtigt ved oprettelse på fitit.dk samt ved udfyldelse af betalingsinfo. Ved tilmelding til et abonnement hos FITIT, får du adgang til hele platformen. Når du opretter dig accepterer du, at du er mindst 18 år gammel og/eller på anden måde er bemyndiget til at indgå aftale i det land, som du befinder dig i. Ved oprettelse accepterer du, at din bruger ikke må deles med andre. Ved tilmelding accepterer du også, at FITIT må trække et beløb svarende til prisen på abonnementet på månedlig basis fra dit betalingskort. Endvidere accepteres det, at vi må kontakte dig via mail, dette gælder også efter endt abonnement. Du accepterer samtidig vores cookie- og privatslivspolitik. FITIT forbeholder sig retten til at ændre abonnementsbetingelserne, herunder at medlemskabet kan overgå til anden part, dog med 1 måneds varsel, som minimum vil blive varslet via mail. Har du generelt nogle klager (eller ris og ros), så sendes disse til info@fitit.dk.

Betaling med kort

Fitit modtager betaling via Stripe. Et abonnement kan kun tilmeldes med kort som understøtter abonnementsbetalinger – herunder Dankort / Visa / Visa Elektron / MasterCard. Alle beløb er i DKK og er incl. moms. FITIT bruger en godkendt betalingsserver (Stripe), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Endvidere kan man som bruger oprette sig via vores iOS App. Hertil vil betalingen foregå via Apple. 

Opsigelse af abonnement og bindingsperiode

Dette er et abonnement uden nogen form for binding eller opsigelse. Du opsiger abonnementet inde under dine profilindstillinger. Du skal blot klikke på en knap og så er du afmeldt. Ved opsigelse vil du modtage en skriftlig bekræftelse på mail. Du kan også kontakte os direkte, hvis du ønsker, at vi skal opsige abonnementet for dig.

Har man oprettet sig via vores iOS app, da vil opsigelse foregå via ens abonnementer som kan findes under indstilliger på ens telefon.

Fortrydelsesret

FITIT yder 14 dages fortrydelsesret fra abonnementets oprettelse. Der gælder ligeledes 14 dage, hvis du er tilmeldt 14 dages gratis prøveperiode – i dette tilfælde vil de 14 dages fortrydelsesret løbe sammen med prøveperioden. Opsiges abonnementet efter de første 14 gratis dage vil de 14 dages fortrydelsesret være udløbet og der trækkes tilsvarende en måneds abonnement og man vil kunne tilgå sin profil til udløbet af den forudbetalte måned.

Ansvarsfraskrivelse ved brug af service

Ved brug af denne service/platform accepterer du, at du selv står til ansvar for din kost og træning. Nogle former for forvoldt fysisk eller psykisk skade på andre eller dig selv under træning eller madlavning er ikke Fitit’s ansvar. Det samme gør sig gældende for indtagelse af noget mad, som måtte være på de tilgængelige kostplaner på siden. Fitit kan således ikke på nogen måde drages til ansvar for brugerens sundhed ved brug af denne service. FITIT pådrager sig heller ikke ansvaret for medlemmers generelle sundhed. Et eksempel herpå kunne være udfyldelse af dashboardet i vores app. Udfyldes dette med urimelig målsætning, som eksempelvis meget hurtigt vægttab og/eller vægtforøgelse, så vil der også komme et urealistisk kalorieindtag. Vi anbefaler altid, at man spiser sundt og varieret og tager ikke ansvaret for for lidt eller for meget indtag af mad.

Priser

Fitit tager forbehold for eventuelle fejl i angivne priser på siden. Endvidere forbeholdes retten til at ændre priser. Som udgangspunkt vil priser ikke ændres for dem, som allerede er medlemmer. Eventuelle prisændringer vil være til sidens fremtidige medlemmer. Skulle der alligevel ske en prisændring for de eksisterende medlemmer, vil dette blive varslet minimum 3 gange via mail, hvor første mail vil blive afsendt en måned forinden prisændring. Her vil man få muligheden for at takke nej til denne prisændring.

Kvitteringer og mail

Du vil få tilsendt en kvittering på mail, hver gang vi trækker betaling for dit abonnement. Heraf er det også vigtigt, at du skriver din korrekte mail ind, så du kan modtage kvitteringer samt andet relevant information herpå. Kvitteringen bliver sendt til den mail, som der skrives ind ved udfyldelse af betalingsinfo. Vi anbefaler at bruge den samme mail ved oprettelse af selve brugeren og udfyldelse af betalingsinfo. Det er ved tilmelding brugerens ansvar, at der indskrives en korrekt mail samt en mail, som er eget af en selv. Dette gør sig gældende ved oprettelse på Fitit.dk samt betalingsoprettelsen, som udbydes af Stripe. 

Man modtager en velkomst-kvittering ved oprettelse, som kan bruges til at tjekke, om man har gjort brug af rigtige mail ved selve oprettelsen. Har man ikke modtaget denne mail eller af anden grund mener, at man har skrevet en forkert mail ind, så kan man altid skrive til info@fitit.dk og få dette tjekket/ændret. FITIT ApS påtager sig ikke ansvaret for, at mails eventuelt kan ende i spam (eller lignende), hvorfor man som bruger skal huske at tjekke her. 

Der vil ved hver transaktion blive sendt en mail til E-mail, som udfyldes ved udfyldelse af betalingsinfo. Er man i tvivl, om man fik skrevet den rigtige mail ind, eksempelvis hvis der der fremgår transaktion hos ens bank, men man ikke har modtaget kvitteringen, da kan man altid skrive til info@fitit.dk.

Har man oprettes sig via vores iOS App, da vil man også modtage kvitteringer. Disse vil dog blive sendt af Apple. 

Automatisk fornyelse

Dit abonnement bliver automatisk fornyet hver måned indtil du selv opsiger det. Dette kan dog være anderledes ved special tilbud eller tillægsydelser, men dette vil fremgå af den respektive aftale. 

Beskyttelse af personlige oplysninger

Ved oprettelse som medlem eller udfyldelse af kontaktformularer hvor Fitit modtager oplysninger såsom navn, e-mail eller telefon nummer, har Fitit lov til at kontakte via e-mail og telefon medmindre, man har angivet til Fitit, at de ikke ønsker at blive kontaktet. Fitit har også retten til at kontakte via e-mail efter afsluttet abonnement. 

Man har altid mulighed for at frabede sig kontakt fra Fitit ved at sende en mail til info@fitit.dk.

Fitit sælger ikke oplysninger til tredjepart. De personlige oplysninger kan dog godt overgå til tredjepart i særtilfælde (eksempelvis ved salg af hjemmesiden / FITIT ApS) – det vil dog som minimum blive varslet via mail.

Man kan altid kontakte Fitit på info@fitit.dk og bede om alle informationer slettet på en. Dette vil dog højst sandsynligt medføre slettet abonnement, skulle man have dette, hvilket vil blive varslet forinden. 

Rabatkoder

Som medlem får man adgang til en række rabatkoder, som løbende vil ændre sig. Disse rabatkoder, er til andre virksomheders hjemmesider. Heraf tager FITIT ApS ikke ansvar for den samarbejdsaftale, som vores medlem måtte indgå med disse sider. Der tages endvidere forbehold for eventuelle tastefejl i rabatkoderne her på siden, det samme gør sig gældende, hvis nogen af rabatkoderne måtte være udløbet af den ene eller anden årsag. 

Er der nogen problemer med rabatkoderne, så er man altid velkommen til at kontakte os på info@fitit.dk.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.