Vægttab - Kost og Træning
Hvad skal der til for at tabe sig?

vægttab

Et vægttab er noget, som mange gerne vil opnå, når de træner. Dog er der mange, som ikke opnår det. Vil man tabe sig, så kræver det den rette kost og træning. Hos FITIT har vi samlet begge dele under et tag til kun 39 kr/md. Du kan prøve det GRATIS.

Kost ved vægttab - Hvad er vigtigt?

Vil du gerne smide nogle kilo? Gerne komme lidt ned i fedt? Så skal du læse med her. Kosten er nemlig alfa omega for at opnå dette. Du kan løbe og løbe, træne og træne, men aldrig se resultater, hvis ikke du har styr på kosten. Så hvad er vigtigt ved din kost, når du vil tabe dig? I virkeligheden så handler det kun om én ting: Du skal forbrænde mere , end du indtager. Her skal du kende dit ligevægtsindtag, som du kan beregne her. Sørger du for at indtage mindre end dit ligevægtsindtag, så er du på rette vej. Mange tror, at man skal passe på fedt og kulhydrater. Det er ikke dette, som er det vigtige. Man skal “bare” spise mindre end sit ligevægtsindtag. Dog kan man med fordel have et højt proteinindtag, som vi vil komme mere ind på nedenstående.

Træning ved vægttab - Hvad er vigtigt?

Styrketræning og proteiner er vejen frem. Du taber dig mere, desto mere muskelmasse du har på kroppen. Mange tror også, at vejen til et vægttab er at løbe, cykle og svømme. Og dette er bestemt rigtig gode ting, som man slet ikke skal tale ned. Dog ved mange ikke, at styrketræning i virkeligheden er en rigtig god vej til et vægttab. For det første, så øger du din muskelmasse i højere grad ved styrketræning (hvis du træner nok, rigtigt og får den rette kost med nok proteiner). Udover dette, så er efterforbrændningen ved styrketræning rigtig høj. Dette skyldes at dine muskler skal restituere og genopbygge sig selv.

Kost og træning med FITIT

Hos FITIT har vi samlet kost og træning i én platform. Du får nye træningprogrammer hver måned. På platformen har vi træningsprogrammer til både hjemmet og fitness. 3 split og hel uges programmer, så alle kan være med. Udover dette, så har vi også smarte digitale kostplaner, som skræddersyes efter dine informationer samt målsætninger. Alt dette og mere til tilbyder vi til kun 39 kr/md og du kan prøve det 14 dage GRATIS. Vil du læse mere om os, så anbefaler vi at besøge resten af vores hjemmeside, eller eventuelt vores instagram.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.