Skræddersyet kostplan
Danmarks billigste skræddersyede kostplan

skræddersyet kostplan

Vi mener, at vi tilbyder en skræddersyet kostplan, som er Danmark billigste. For et medlemsskab, som koster kun 39 kr/md, får du nemlig adgang til den. Og hvordan kan vi så tilbyde det så billigt? Det kan vi fordi, at vi har fjernet online coaches som fordyrrende mellemled. Og fordi vi gør brug af smarte digitale værktøjer, som gør det tunge arbejde for os. Skulle du alligevel ønske hjælp fra en online coach, så skriv dig op til en uforpligtende samtale: Her

Hvad koster en skræddersyet kostplan?

En “skræddersyet kostplan” kan generelt variere meget i pris, men koster ofte et sted mellem 1000-2000 kroner. Dette afhænger selvsagt af, hvilken online coach, som man kontakter. Hvad de færreste klienter dog ved er, at online coaches ofte gør brug af digitale systemer. Digitale systemer nøjagtig ligesom dette vi har her på siden. Så hvorfor skal man betale så meget for en online coach? Er det 1000-2000 kroner værd at have kommunikation med en specifik person? Det vil nogen måske synes og det kan man intet andet end at respektere. Dog vil mange også “bare” have en god kost- og træningsplan. Det kan du få her hos Fitit. Bare kun til 39 kr/md – du kan endda prøve det 14 dage gratis. Helt uden bindning.

Hvad er en skræddersyet kostplan?

Det er en plan, som er lavet til netop dig. Ud fra dine målsætning, informationer, madvaner mm. Her tages der ofte udgangspunkt i dit ligevægtsindtag samt målsætning (om du vil tage på eller tabe dig), så dine kalorier sættes korrekt. Udover dette tages der højde for dine madvaner og preferencer. Her om du eksempelvis er vegetar, om du ikke kan lide specifikke fødevare osv. Men hvorfor skulle en maskine ikke kunne gøre dette? Svaret er, at det kan de også. Det gør de også. Det er bare ikke noget direkte til forbrugeren. Før nu. Prøv Fitit gratis i dag.

FITIT - din digitale træningsplatform

FITIT er din digitale træningsplatform, som du altid har ved hånden. Udover adgang til kostplaner, så får du også adgang til træningsprogrammer. Her kommer der nye træningsprogrammer hver måned. Der er både 3 split programmer og hel uges programmer. Alle øvelser er desuden forklaret på video, så du aldrig er i tvivl om, hvordan den øvelse udføres. Alle øvelserne ligger på vores youtube, men der linkes direkte til dem ved hver øvelse, så man lander på en simpel side her på Fitit.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.