Trænings app
Download gratis

Trænings app med skræddersyet kost- og træningplan 
+ smart dashboard til at tracke målsætning.

Trænings app med alt du behøver.

Alt du behøver til kost & træning. Samlet et sted.

SMART TRAIN

Skræddersyet træningsplan på få sekunder ved brug af digitale værktøjer.

SMART DIET

Skræddersyetkostplan på få sekunder ved brug af digitale værktøjer.

Dashboard til at tracke dit mål

Dashboard ud fra dine informationer og din målsætning.

benpres
personlig træner

Nemmere bliver det ikke

Skræddersyet træningsplan - SMART TRAIN

Denne trænings app indeholder blandt andet en digitalt skræddersyet træningsplan, som er klar på få sekunder. Og hvordan fungerer det så? Det er faktisk super simpelt. Du besvarer nogle få spørgsmål og ved hjælp af vores algoritme og store kartotek af træningsprogrammer skræddersyet det specielt til dig.

Om du er dreng, pige, ny eller øvet. Om du vil træne i fitness eller derhjemme, så er FITIT app’en lige noget for dig. Alle kan være med. Skulle du være i tvivl om en øvelse, så er dette heller ikke et problem. Med blot et klik kan du se en video, hvor øvelsen forklares.

trænings app
trænings app

Bedre bliver det

Trænings app med skræddersyet kostplan - SMART DIET

FITIT app’en indeholder også en skræddersyet kostplan. Den er klar på få sekunder, så du kan næsten være din egen online coach. Med udgangspunkt i dit ligevægtsindtag reguleres indholdet i alle måltiderne. Der er en lang række af måltlider, så alle kan være me

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores platform bedre, så vores dejlige medlemmer få den bedst mulige service. Download og prøv vores app gratis. Du kommer ikke til at fortryde det. Find her et godt alternativ til en nem og effektiv trænings app.

trænings app
trænings app

Smartere bliver

Trænings app med smart dashboard

Appen indeholder en smart dashboard til at tracke din målsætning. Du besvarer nogle få spørgsmål, herunder nuværende vægt og din målvægt. Herudfra udregner appen, hvor mange kalorier du skal indtage for at nå dit mål.

I appen tracker du dit mål super simpelt et visuelt lækkert og brugervenligt dashboard. Som du indtaster ny vægt reguleres dit anbefalede kalorieindtag og herunder SMART DIET, så du kan være din egen online coach.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.