Styrketræningsprogram hvor
alle kan være med

styrketræningsprogram alle kan være med på

Styrketræningsprogram, hvor alle kan være med. Vil du have en GRATIS kostplan? Så kan du prøve vores medlemsskab 14 dage gratis, som kun koster 39 kr/md. Helt uden binding.

Styrketræningsprogram gratis

Søger du et gratis styrketræningsprogram, så er du kommet til den rette side. FITIT tilbyder digitalt skræddersyede styrketræningsprorgrammer, som du kan prøve 14 dage gratis. Derefter koster det kun 39 kr/md. I programmerne er alle øvelserne forklaret på video. Enten har vi selv forklaret dem, ellers har vi fundet en god video hertil. Derfor behøver du aldrig være i tvivl, når der står en øvelse, du måske er lidt i tvivl om. Du kan prøve FITIT 14 dages gratis ved at klikke: her.

Ønsker du ikke at prøve 14 dage gratis og få adgang til vores digitalt skræddersyede system, så kan du også tilgå nogle enkelte programmer ved at klikke nedenstående.

Gratis Hel uges program til fitness.

Gratis 3 dages program til fitness.

Styrketræningsprogram hjemme og i fitness

Ovenstående linkes til to standard programmer til fitness. Dog tilbyder FITIT både programmer til hjemmet og fitness. Det kan du få 14 dage gratis adgang til her på siden – helt uden binding. Styrketræningsprogrammerne til hjemmet og fitness er digitalt skræddersyede, så de passer til netop en. Programmerne til hjemmet er bygget op, så der er til dem med både lidt og intet udstyr. Endvidere kan øvede og begyndere være med. Dog passer vores hjemmetræningsprogrammer måske ikke super godt til elite gymnasten.

En god måde at tabe sig på

Hvorfor styrketræne? Det er der mange årsager til, men en af dem er, hvis man ønsker vægttab. Ved styrketræning forbrænder man selvfølgelig kalorier i mens man træner. Dog er der også en højere efterforbrænding, end man ser ved mange andre træningsformer. Det skyldes at kroppen skal restiturere mere og der herved er en forbrænding. Endvidere har man en højere forbrænding, hvis man har en højere muskelprocent.

Vejen til muskelvækst

En højere muskelprocent kan i den grad jagtes gennem styrketræning (og god kost). Søger man derfor muskelvækst, så kan man med fordel hoppe ud i styrketræning. Dette er uasnet, om man ønsker større arme eller baller. Vejen frem her, det er igennem styrketræning og god proteinrig kost.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.