Skull Crushers

Sådan gør du

Skull crushers er en øvelse, som man ofte ser blive lavet i fitness. Den er særligt god til at træne triceps. Her forklares den.

Sværhedsgrad

Middel-Svær

Skull crushers
En god triceps øvelse

skull crushers

Ovenstående kan du finde en video, hvor skull crushers forklares på video. Vil du have styr på træning og kost? Så prøv et medlemsskab hos FITIT. Her får du adgang til en træningsplatform for kun 39 kr/md. Prøv det GRATIS

Hvad træner skull crushers?

Det er en super god øvelse, som træner din triceps. Din triceps er musklen på undersiden af din øvre del af armen, som har tre hoveder. Det er vigtigt, at du rammer din triceps fra mange forskellige vinkler for at få en komplet udvikling af den. Her er skulle crushers en god øvelsen, hvis den udføres korrekt. Her henviser vi til ovenstående video, hvor du får forklaret øvelsen på en simpel måde. Ved denne øvelse er det særligt din albue du skal være opmærksom på. Sørg for, at den er godt varmet op, så du ikke får skader i denne. Du kan se flere triceps øvelser under vores side “øvelser”.

Skull crushers - hvor tit skal du træne triceps?

Din triceps er en mindre muskel, så man skal passe på, at man ikke overtræner den. Mange, særligt mænd, har fokus på at bygge store arme, når de træner. Man kan som udgangspunkt godt træne triceps flere gange om ugen, men det er vigtigt at lytte til ens krop. Sørg for at mærke efter. Vil man bygge en komplet og flot krop, så er det vigtigt, at man træner alle musklerne i kroppen. Mange glemmer eksempelvis at træne ens ben. Dog kan netop dette være med til at bygge en større triceps også. Dette skyldes, at når man træner ben, så udledes der hormoner i ens krop, som kan hjælpe med at udvikle din triceps også. Det er generelt vigtigt, at være opmærksom på, at din krop skal restituere. Det er en af de elementer man generelt skal være opmærksom ved kroppens sundhed. Vil du læse mere om FITIT, så besøg resten af vores side eller vores Instagram. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.