Protein shake opskrift
Simpel chokolade-peanut protein shake

protein shake opskrift

Her finder du en simpel protein shake opskrift. Denne shake er med smagen af chokolade-peanut. Nogen vil mene i retning i af snickers. Den kan laves uden, men en blender er at foretrække. Den er desuden ret kalorieholdig

Indhold

  • Kalorier: 857 – Protein: 67 g
  • 400 ml skummet mælk (andet mælk kan bruges)
  • 1 spsk peanut butter (ca. 30 g) 
  • 2 scoops chokolade proteinpulver
  • 70 g havregryn
  • En banan (ca. 80 g)
  • Evt. lidt hakket mørk chokolade

Fremgangsmåde

Med blender: Alt indholder hældes i blenderen, hvorefter det blendes til det hele er blandet sammen. Choklade tilføjes efter blend.

Uden blender: Shake da først mælk og proteinpulver. Mos banan med en gaffel og put i efterfølgende. Tilføj herefter peanut butter så godt “spredt” som muligt og ryst. Tilføj til sidst havregryn og ryst igen. Chokolade tilføjes til sidst.

Protein shake opskrift - lidt om shaken

Denne protein shake opskrift er super simpel. Alle kan være med. Den er ret protein samt kalorieholdig og er god til fok, der gerne vil tage på. Træner man ofte, da kan den med fordel drikkes efter ens træning. Den kan også drikkes ca en time før ens træning. Dog er den en smule tung, så nogen vil måske finde de ubehageligt at have i maven under træning. Den har smag af chokolade og peanut. Hvis man gerne vil bruge vegansk proteinpulver, så kan man desuden blot gøre det.

Protein shake opskrift med flere kalorier?

Hvis man vil have flere kalorier, så man man bruge sød mælk. Man kan eventuelt også bruge mere peanut butter eller mere havregryn. Vælger man at bruge mere peanut butter, så kan man også gælde lidt honning i. Bruger man meget peanut butter, så kan smagen nemlig godt blive ret salt. Her er honning godt til at udligne det salte med det søde. Vælger man at bruge mere havregryn, så anbefales det også at bruge mere væske. Denne protein shake opskrift med for meget havregryn kan godt gøre den lige lovlig fast. 

Massere af træning ved siden af

Drikker man denne shake og ligger over sit ligevægtsindtag så skal man nok vokse. Dog kræver det også en god del træning ved siden. Her kan vi anbefale at prøve vores træningsprogrammer. Der kommer nye programmer hver måned og alle øvelser er forklaret. Vil du gerne træne hver dag, så er der hel uges programmer. Har du kun tid til tre gange om ugen, så er der også programmer til dette. Der er også program til hjemmetræning, hvis man er mere til det. Du kan prøve det 14 dage gratis. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.