Kosplan 1500 kcal
Adgang til mange kostplaner

kostplan 1500 kcal

Kostplan til 1500 kcal. Sådan kan alle vores kostplaner faktisk se ud. Og hvordan er det så muligt? Jo, ved brug af digitale værktøjer regulerer vores kostplaner sig efter netop din målsætning og kalorieindtag. Lyder det for godt til at være sandt? Du kan prøve det 14 dage GRATIS.

Kostplan 1500 kcal - Prøv det GRATIS

Som medlem hos fitit får du adgang til nye træningsplaner hver måned. Her både 3 split og hel uges programmer. Programmer til hjemmet såvel som i fitness. Men udover dette, så får du altså også adgang til alle vores kostplaner. Her kan de alle samme passe til 1500 kcal, fordi de er bygget på en smart digital måde. Dog synes vi, at du skal spørge dig selv: “Hvorfor skal jeg netop indtage det antal kalorier?”. Hvad er rationalet bag? Det er vigtigt, at du kender dit ligevægtsindtag. Det kan du beregne: her

Kostplan 1500 kcal - hvad er vigtigt?

Når du har en kostplan på 1500 kcal, så er dit mål højst sandsynligt at tabe dig. Dette er selvsagt blot en antagelse, men selvom det ikke gælder for alle, så vil langt de fleste vil ligge under deres ligevægtindtag hvis de “kun” indtager 1500 kcal. Ligger du under dette, så er du i kalorieunderskud og dit mål er at tabe dig. Her er det vigtigt, at du får nok proteiner. Proteiner hjælper dig både med vægttab, men også med at holde din muskelmasse. Uanset hvad er det vigtigt du holder en balanceret og varieret kost, fordi det er med til at holde din generelle sundhed, som kan være behjælpelig til forbyggelse mod hårtab og meget mere. 

Hvor meget fedt må jeg få for at tabe mig?

Svaret er simpelt. Det er ikke det, som betyder noget. Det hele handler om kalorier ind – kalorier ud. Altså; hvor meget du forbrænder vs. hvor meget du indtager. Du kan spise så lidt fedt du vil, men du taber dig aldrig, hvis du ligger over dit ligevægtsindtag. Du har måske også hørt om Keto-diæt? Altså en diæt med højt fedtindhold. Det kan sagtens lade sig gøre at smide fedt, bare man ligger under sit ligevægtsindtag. Vil du vide mere om fitit? Så besøg resten af vores side eller eventuelt vores instagram.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.