Få skabt et træningsstærkt miljø

kender du det at der lige pludselig virker meget langt op til træningscenteret? At der lige pludselig virker super kedeligt når man endelig kommer derop? Eller at dine træningskammerater måske ikke længere kommer samme sted som dig? Det er bestemt ikke unormalt at tænke dette hvis du har eller nu træner meget. Har du store ambitioner omkring dig selv og din krop, så skal du have genskabt et træningsstærkt miljø. Hvordan gør man det? Det gør man først og fremmest ved at være omkring mennesker der har samme interesser som dig selv, og for at få det skal du komme de rette steder. Meld dig ind i de klubber eller træningscentre hvor du ved at der kommer en særlig slags mennesker. Hvis du derimod hellere, som mange andre, vil sparre pengene og træne derhjemme kan du i denne artikel få lidt inspiration til hvordan du kan gøre det.

Spar pengene

Det kan være både tidskrævende og dyrt at lave sit eget hjemmefitness. Men vi tror på at du kan sparre mange penge i det lange løb. Man kan lave noget hurtigt matematik: Hvis du køber løsvægte for 2000 kroner, skal du træne i fitness i mindre end et år før vægtene allerede ville være “tjent hjem”. så ja, det giver i det lange løb god økonomisk mening at træne derhjemme, især hvis du har store planer. Det eneste dilemma er så at man blander sine to arenaer: hjem og træning, hvilket kan virke ineffektivt for nogle. Dette er blot en afvendingssag som godt kan overkommes. Vi taler af egen erfaring.

Brug pengene rigtigt

hvis du holder ovenstående matematik i baghovedet kan du begynde at tænke over hvordan du ellers vil bruge de penge du kommer til at sparre i fremtiden. Personligt, ville vi helst bruge dem på praktisk løsninger såsom transport. Problemet med at købe træningsudstyr på nettet er den enorme udgift det er at få det hele fragtet, enten pga. dets størrelse eller dets vægt. Spar derfor pengene op, hold dem på en konto, og køb alle produkterne samtidig. Brug en smule penge på at få det fragtet af en billig flyttemand med flyttefirma sønderjylland, eller et helt tredje i københavn og spar gode penge. Det virker. På den måde har du mere tid til træning.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.