Vegetar wok
Wokret med vegansk kylling, agurk og gulerødder

vegetar wok

Nedenstående finder du en opskrift på vegetar wok. Nærmere bestemt en wokret med vegansk kylling, agurk og gulerødder. Opskriften er lavet af Alexander Holm. Hans instagram er @alex_healty21.

Indhold

Du finder her indholdet til 1 portion:
  • 1 stk tør fuldkorn nudler bon asia netto
  • 100 g agurk i tern
  • 100 g gulerødder i tern
  • 100 g veganske stykker med chili Irma
  • 1 tsk rapsolie til at stege i
  • Pynt
  • Chili Mayo
  • 1 spsk Sojasovs

Fremgangsmåde

Step 1: Kog nudlerne efter anvisningen

Step 2: Skær agurken i tern

Step 3: Steg de veganske stykker på panden til de er gyldnende

Step 4: Når stykkerne er stegt vendes det samen med de kogte nudler og agurken og hæles over i en skål med sojasovs og chili Mayo. Velbekomme.

Vegetar wok med vegansk kylling

Her finder du en opskrift på en thai inspireret vegetar wok. Den indeholder de ovenstående ingredienser og du kan let finde fremgangsmåden. Proteinindholdet bliver selvsagt højere, hvis du bruger normalt kylling, dog er vegansk kylling et glimrende supplement til at få nogle proteiner indenbords. Opskriften er super simpel og nem at finde ud af. Du kan finde mange flere opskrifter som denne på vores side. Vi håber du kan lide den/dem. Dette er som nævnt en that inspireret wok. Hvis du er i humør til thailandsk mad, så kan vi anbefale at besøge SPYD madvogn, en madvogn man kan udleje eller besøge i København, hvor de ofte holder til. De laver god mad med gode råvare og ofte højt protein indhold. Og det kan vi jo godt lide her på fitit. 😉

Vegetar wok med fuldkorns nudler

Denne ret indeholder fuldkorns nudler. Vil du hellere have nogle andre nudler, så kan du selvsagt blot gøre det. Ønsker du flere proteiner til retten, så kan du med fordel bruge nudler lavet på æg. Ønsker du generelt råd til kost og træning? Så besøg resten af vores side eller prøv vores medlemskab. Som medlem hos FITIT får du adgang til smarte digitale kostplaner. Udover dette, så får du adgang til nye træningsprogrammer hver måned. Alle øvelserne er desuden forklaret, hvis du skulle hver i tvivl om nogen af dem. Der ligger allerede en del programmer nu. Både til hjemmet og i fitness. Medlemskabet koster kun 39 kr/md og du kan prøve det 14 dage gratis. Klik her og prøv det.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.