Vær klog med penge og træning

Har du svært ved selv at holde styr på budgettet? Så kan du prøve vores medlemsskab i 14 dage gratis, som kun koster 39 kr/md. Helt uden binding.

Budget på mad

Ja, mad koster mange penge. Med den udvikling samfundet tager lige nu er det sandsynligt at vi kommer til at betale mange flere penge end vi har gjort før. Mange er af den overbevisning at man ikke længere kan købe sund mad uden at betale en halv jetjager for det. Der er både noget sandhed og noget absolut usandt i det udsagn. Det kommer først og fremmest an på dine vaner og behov. Hvis du bulker og har et enormt forbrug, så kan det være ret dyrt at købe de helt lækre grøntsager, de økologiske æg, proteinpulver eller lignende. Det handler om at prioritere sine vaner, handlinger og værst af alt kontrollere sine cravings når man er i byen, med sine kollegaer på arbejde og så videre.

Budget på træning

Træning er heldigvis ikke ligeså dyrt. Faktisk kan det være fuldstændigt gratis. Det kommer fuldstændigt an på hvad du vil og hvad du har af mål for dig selv og din krop. Hvis du vil være stor og trænet, skal du uden tvivl betale for et fitnessmedlemskab. Heldigvis er der utallige centre i Danmark som du kan være medlem af, som alle har sine forskellige prisklasser med mere. For studerende kan prisen komme helt ned på 170 kroner om måneden, for så mange andre kan det blive sølle 220 kroner om måneden. Det er en lille pris at betale for at være frisk i både krop og sind. Hvis man spørger verdens mest effektive og dygtige erhvervsdrivende, så kan de fortælle dig hvor vigtig en god balance er mellem kost og træning. De holder alle deres krop i god form og tarmsystem i god orden.

Budget på sjov og ballade

Kender du det at komme hjem fra byen og se din kontoudtog? Det kan være dødens time at se hvor mange penge man har brugt i byen. Dette er samtidig et sted man kan sparre mange penge. Det vil altid være bedre at købe en øl i byen end en drink, pengemæssigt. Det vil altid være bedre at tage ud og spise en gang om ugen end at købe en dyr kop kaffe et par morgener i streg. Følelsen af at kune tage ud og spise super lækker indisk mad, istedet for at have købt dyre kaffer vil altid være en sejr. Derudover er det også bedre for dig system.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.