Vægttab: de kalorielette cocktails

akvavit

Du har sat dig et mål. Et mål om at tabe dig. Men lige rundt om hjørnet er der en masse fester, begivenheder og sammenkomster. Du vil rigtig gerne have det sjovt. Indtage noget alkohol i stemningens tegn. Men du ved også der kan være nogle syndere blandt de forskellige cocktails og drinks – altså en masse unødvendige kalorier. Denne artikel samler derfor en lang række kalorielette cocktails, der vil hjælpe dig mod dit vægttab. 

Generel viden

Overordnet set indeholder de stærke spiritusser en del kalorier. Vodka, rom, gin og sambucca. Det helt sikkert ikke noget man forventede. Sammensat med sirup, juice og sodavand kan enkelte cocktails ramme omkring 500 kalorier. Hvor mange af dem drikke du lige? Wow. Følg derfor med i nedenstående forslag til hvilke drikke du burde indtage i stedet. 

1. Gin & tonic

En klassisk drink, men helt bestemt en af de ikke så kalorietunge cocktails. Denne indeholder ca. 120 kalorier. Tør man eksperimentere lidt, kan man bytte gin ud med en lokal produceret akvavit. Imponer dine gæster med nordiske smage og utraditionelle produkter.

 

2. Cosmopolitan

Man har set den mange gange.  Indeholdende ca. 150 kalorier er den til at overskue indenfor sit kalorieindtag. Vodka, tranebærjuice og citrusfrugter. Mmh. Server i et coupeglas. En af de måske mest elegante, der vil hjælpe dig på vej til dit vægttab, hvis du stadig vil hygge dig. 

3. Bloody Mary

Morgenen efter eller aften derpå. Bloody Mary er ikke kun en flot drink, men det smager og gavner også din krop mere end de fleste. Du kan finde tomatjuice, tabasco og bladselleri. Ikke hvad man normalt forbinder med en cocktail. Men med kun ca. 100 kalorier er det et sikkert valg! Desuden er der power i den her cocktail! Det vil muligvis mindske dit overordnede indtag. Og det er kun godt på vejen mod dit ønskede mål. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.