Træningsklip

Træningsklip

Når du dedikerer din tid til dit helbred, fortjener du også at stå så skarpt som overhovedet muligt. Forkæl dig selv med en tur til frisøren!

Intet booster selvtilliden mere end at komme i topform og være nyklippet. Træningsplanen og kostplanen er lagt. Du presser dig selv til det yderste for at nå dit mål, og når du endelig beslutter dig for at slippe vægtene står du som ene vinder på slagmarken. Nu mangler du bare at stå helt skarpt med et frisk klip eller en ny frisure.

Stå knivskarpt til den kommende sommer

Den danske sommer kommer så småt snigende og om end du har tænkt dig stå skarpt i badetøjet, til en træningssession eller på løbeturen kan man i den grad godt forkæle sig selv med en tur til frisør Holstebro. Vi kender det alle: du er på dagens sidste set og musklerne har det efterhånden som om de falder af. Det sidste du har brug for dit pandehår i øjnene eller hestehalen der tæsker ustyrligt rundt.

Pas på din hud i varmen

På trods af at det danske til tider kan være sparsomt med solstrålerne, er der ingen grund til ikke at passe godt på sin hud – især i kombination med din træning! Kombinationen af at hudens porer åbner sig under fysisk arbejde og træningens hygiejne, kan ofte resultere i irriteret hud. Derfor er vigtigt at benytte de rigtige hudplejeprodukter efter træning.

Fra træning til middagen

Ligeså meget vi elsker at få trænet, ligeså meget elsker vi den selvtillid og energi vi får fra det. Træningstasken er pakket med tøjet til dagens lejlighed. Som prikken over i’et ankommer du intet mindre end velduftende og nyklippet, direkte fra frisørsalonen. Det er lidt som at have det nye outfit på, blot til en brøkdel af prisen.

Så uanset om du befinder dig i Holstebro, Viborg eller kommer langvejsfra kan du være sikker på at stå knivskarpt med Obitsø Frisør.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.