Træn og spis dig fit
i 20´erne og 30´erne

Træning i 20'erne

Det kan variere meget, hvordan man skal træne. Folk er vidt forskellige. Heriblandt har alderen en stor indflydelse. Derfor har vi i denne artikel samlet de bedste trænings- og kostråd gældende for 20’erne og30´erne. Det overordnede gælder for alle, men man kan altid finpudse til den respektive person. Læs med nu.

20´erne

Den bedste alder – i hvert fald kropsmæssigt for mange. Den bedste form er at finde her, og derfor kræver det også noget ekstra pleje fra dig. Lige meget hvor din passion ligger, så vil alt slags sport og motion være den rette cocktail. Yoga, fodbold, styrketræning, svømning. You name it. Det vigtigste er dog at du både kombinerer styrketræning og konditionstræning. Hold dig minimum til 2 – 3 gange om ugen, på den både får du en fornuftig effekt til at holde din krop sund og rask. Gældende for din kost, er det smart at opbygge gode vaner. Du er i dit tidligere liv, og formår du har inkorporere masser af grøntsager, kød og komplekse kulhydrater er det langt nemmere i dit senere liv at holde det ved lige. Rutine og vane. Skab dig selv et godt fundament! Vitaminer, mineraler og masser af væske. Undgå hovedpiner, trætte muskler og uren hud. Antioxidanter og en masse sundt fedt.

30´erne

Kroppen bliver nu ældre. Det kræver mere og mere pleje. Din muskler forsvinder hurtigere og det går kun ned af hvis du ikke er helt skarp. Derfor er det her endnu vigtigere at holde sin træning vedlige. Hvordan skal man så træne i 30´erne? Styrketræning er vejen frem. Få de rette kalorier og bibehold din muskelmasse. Kom op i fitnesscentret flere gange om ugen, selv det kan virke presset med tid. Planlæg og prioriter din krop. Selvom det må siges, at styrketræning her er vigtigst, så skal konditionstræningen ikke glemmes. At man får pulsen højt op, er med til at holde dit kredsløb sundt og rask. Ligesom i 20’erne er kosten er fokuspunkt der skal bibeholdes. Frugt, masser fibre og en generel varieret kost. Selvfølgelig skal man kunne slå sig løs til et selskab på en god Restaurant i Klampenborg eller på den lokale café i Frederikshavn – det vigtigste er du holder din hver dag i de gode rutiner. 30’erne og din hud. Hvad skal vi gøre her, for solen er nu en store fjende en førhen. Husk solcreme og masser gode cremer.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.