Tab dig med basketball træning

basketball

Læs her et indlæg om, hvordan du kan tabe dig med basketball træning.

Basketball træning kan være en effektiv kur mod overflødige kilo. Ikke nok med, at træningen er sjov og intens, så får du pulsen op. 

Man behøver ikke være speciel dygtig til basketball for at træne det. Hvis du ønsker at gå i klub, kan du som oftest finde et hold med såkaldt basket-motion, hvor det ikke handler om at ramme ringen, som er det svære. Men mere det fysiske i basketball, hvor bolden også er en stor del af det. 

Hvis ikke der findes basket-motion i din nærmeste basketklub, så kan det være de har et motionshold, med nybegyndere i basket, som du hurtigt kan komme ind på og få succes, både hvad angår motion, men også sporten som helhed.

Basketball er en sjov sport

Du vil formentlig hurtigt få øjnene op for basket, når du kommer i gang med det. Der ligger mange timers underholdning og ikke mindst god forbrænding. Basket som motionform, er en god mulighed for både at styrke din kondition, din balance, din ekspolsivitet og din smidighed. Det er godt for alt at dyrke basketball som motion.

Ikke nok med at du får pulsen op, og alle de gode ting som nævnte ovenover. Så er basketball også sjovt, og en times træning går lynhurtigt. Fordelen ved basket, er også at du som sådan ikke tænker på du motionere hvilket normalt altid er et problem ved f.eks. styrketræning eller løbetræning, som er meget monotone træningsformer. 

 

Det er naturligvis også op til hvilken type du er. Men er du til hård alsidig træning og gode sociale relationer, så vil basketball bestemt være noget for dig. 

Du kan også startet med at finde en god basketbold du kan bruge derhjemme, for at se om det er noget for dig.

Hvor meget træning kræver det?

Hvis du er en energisk typer, så kan du på bare en times baskettræning sagtens forbrænde omkring 1000 kalorier. Det er ret meget i forhold til en løbetur. Men pulsen er også meget svingene, så du både opnår bedre kondition, vægttabt og en bedre form. 

Du kan også med fordel anskaffe dig en basketball kurv hjem til indkørselen, så kan du også nyde godt at det gode sommervejr.

Det er en god idé ikke at træne alt for meget i starten, da det er hård træning for kroppen. Men 2-3 timers træning om ugen er en perfekt start. F.eks. fordel over to træningspas på halvanden times varighed.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.