Sport med dyr

glucosamin hest

Denne artikel sætter fokus på sport med dyr, hvordan du kan holde dig sund og rask ved at dyrke sport med dine dyr. Læs mere nedenfor om, hvordan du kan holde dig i gang ved at bruge din krop fornuftigt. 

Sport i naturens omgivelser

Er du også dyreelsker og er glad for naturens omgivelser kan du dyrke sport med dine dyr, enten ved at løbe lange ture med din hund eller ridning med din hest. Ved begge ting får du frisk luft og bevæget dine led i kroppen, hvilket holder dig i gang og kan være med til at gøre så du og dit dyr forbliver sund og rask i længere tid. Dette er begge ting der dyrkes i tæt samarbejde med dyr, så mangler du inspiration til at holde dig i gang kan du dyrke motion med dine dyr, da de også har rigtig godt af at bevæge sig. 

 

Løbetur med hund

Elsker du også at dyrke motion og løbe lange ture, kan du gøre det mere hyggeligt ved at løbe med din hund. Det er dog vigtigt at tænke på sin hund og sørge for opvarmning med den inden en lang løbetur. Hunden er den perfekte løbepartner, og det er både sundt for hunden og dig at holde jer i gang. Du skal huske på først at tage din hund med på løbeture når de er over et år gamle, da det kan være skadeligt for ikke færdigudviklede hunde, hvis de overanstrenger deres led og muskler ved løb. 

 

Ridning

Start til ridning i København for at dyrke motion samt styrke din ryg. En ridetur i naturen eller i byen vil give dig en masse frisk luft samt nye oplevelser med din hest. Det er en sund hobby, da du får rørt dig meget når du rider. Når dette er sagt er ridning også en af de farligste sportsgrene, hvilket gør det vigtigt at have det rette udstyr når man starter samt huske på man har med et levende dyr at gøre. Det er også vigtigt at tænke på sin hest og passe på den med kosttilskud til at styrke deres led og knogler. Benyt dig af glucosamin hest, som er en power joint der vil gøre en kæmpe forskel for din hest så den kan bevæge sig uden smerter. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.