Proteinpulver og kreatin

proteinpulver og kreatin

Proteiner er vigtige for kroppen

Proteinpulver er blevet populært de seneste år og med god grund! Det er nemlig rigtig godt, når du træner, fordi du i disse situation har behov for ekstra proteiner. Proteiner er nemlig er af grundstene i kroppen og er derfor vigtig for at kunne opbygge muskler. Det gode ved proteinpulver er, at du kan få noget, der passer til den træning, du dyrker. Du kan få proteinpulver med få kalorier og kulhydrater, men det er også muligt at få proteinpulver med mange kalorier og kulhydrater. Derudover kan du også både få proteinpulver, der består af hurtigt optagelige proteiner og langsomt optagelige proteiner. På den måde kan du altså få meget forskelligt proteinpulver. Du kan læse mere om proteinpulver og se proteinpulver på tilbud her.

I takt med at proteinpulver er blevet populært, er proteinbarer det også. Proteiner opbygger musklerne efter træning, og derfor kan proteinbar være en god snack efter træning. Samtidig giver en proteinbar dig mæthed i længere tid og du har derfor du mindre appetit. Det skyldes, at proteiner er mere mættende end fedt og kulhydrater. Ved at spise en lækker proteinbar få du protein ind i kroppen og samtidig indeholder den lækre bar et lavt sukkerindhold – så du kan have det godt med dig selv mens du spiser den. Proteinbarer kan både spises, hvis du ønsker at opbygge muskler eller tabe dig. Du kan finde billige proteinbarer her.

Hvad med kreatin?

De fleste ved, at proteiner er gode for kroppen og det forklare, hvorfor proteinpulver og proteinbar er så stort et hit. Men hvad med kreatin pulver? Kreatin er et stof, der hjælper musklerne til at producere energi under hård træning, og det har beviseligt en muskelopbyggende effekt. Kroppen danner selv kreatin i små doser, men hvis du ønsker at kunne træne hårdere og i længere tid, er det nødvendigt at give kroppen et ekstra skud kreatin. Kreatin pulver er altså ligesom proteinbarer og proteinpulver et kosttilskud, der er godt at kende, når du træner, hvis du ønsker det maksimale udbytte af din træning. Du kan købe dit kreatin pulver her.

God træning! 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.