Personlig træner
En online coach behøver ikke være dyr

personlig træner

Det at være personlig træner og få hjælp af en, er ikke det samme som før. Det ændrer sig hele tiden og du behøver ikke betale lige så meget. Her menes ikke den, som står og motiverer dig nede i centeret. Her menes den online coach, som tilbyder kost- og træningsplaner til klienter online.

Hvad koster en personlig træner?

Dette er et spørgsmål, som ofte bliver stillet. Dog kan svaret variere neget. Det skal kort nævnes, som nævnt ovenstående, at der her ikke skrives, om den træner der står og motiverer dig nede i centeret. Her menes de online coaches, som tilbyder planer til deres klienter via internettet. De koster ofte et sted mellem 1000-2000 kroner månedligt. De kører så her ofte 3 måneders forløb. Her får man kost- og træningsplaner, som er “skræddersyede” til den enkelte. Grunden til, at skræddersyede røg i anførselstegn er, at det ofte er et system som laver det meste. Mange for meget ensartede planer. Derfor behøver online coaching ikke længere være lige så dyrt. Hvis man ikke har behov for personlig kommunikation via en kommunikationsapp. Dette berøres yderligere nedenstående. 

En personlig træner kan godt være billig

Igen menes der her, som nævnt ovenstående, en online coach. Det behøver faktisk ikke at være dyrt. Ikke hvis du vælger en digital udgave. Her hos Fitit tilbydes der eksempelvis en sådan digital udgave. Du kan her for et månedligt abonnement på kun 39 kr/md få adgang til kost- og træningsplaner. Hver måned kommer der nye træningsprogrammer, hvor alle øvelser er forklaret på video. Udover dette kommer der løbende smarte digitale kostplaner, som autogeneres ud fra din målsætning. Her får du altså i høj grad, det samme som en online coach tilbyder. Det er klart, at der er en forskel i kommunikationen, som sikkert kan betyde noget for nogen. Men har man lyst til at betale 25-50 gange så meget for det? Du kan prøve vores løsning 14 dage GRATIS. Helt uden binding. 

Online coaching hører til fortiden

Som du nok kan fornemme, hvis du har læst hele ovenstående skriv, så mener vi, at en online coach giver mindre og mindre mening. Dog mener vi også, at nogle ting, vil forblive det samme. Her tænker vi eksempelvis, de, som motiverer dig nede i centeret. Der går nok en del tid, før at maskiner, kan erstatte denne menneskelige kontakt. Det kan slutteligt kort nævnes, blot så der ikke er nogen tvivl, hvilken form for online coaching der snakkes om. I de senere år er coaching kommet meget frem i alle mulige former. Her på siden snakker vi om online coaching i forbindelse med kost og træning. Der er altså ikke snak om coaching til virksomheder eller anden form for coaching til privatpersoner. Var det det, som du søgte, så kan du læse mere om det her.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.