Ovnbagte kartofler
Ovnbagte rosmarin kartofler med tofu og blomkåls ris

ovnbagte kartofler

Nedenstående finder du en opskrift på ovnbagte kartofler med rosmarin samt tofu og blomkåls ris. Opskriften er lavet af Alexander Holm. Hans instagram er @alex_healty21.

Indhold

Du finder her indholdet til 1 portion:
  • 200 g færdig kogte kartofler
  • 100-200 g frisk tofu Irma
  • 400 g færdig revet blomkålris Lidl
  • 2 tsk rapsolie
  • 2 tsk rosmarin
  • 1-2 tsk salt og peber
  • Pynt
  • Sukkerfri ketchup Lidl
  • Evt let remoulade

Fremgangsmåde

Step 1: Start med at tænd oven på 200g varmluft ovn læg kartoflerne på med olien og rosmarinen

Step 2: Skær tofu i skiver husk at tag væden fra. Og krydder dem med rosmarin og salt og læg dem på bagepladen med kartoflerne.

Step 3: Varm dem i oven i ca 15-20 minutter eller til de er bliver gylden brune.

Step 4: Blomkålrisende kommes i en dyb skål som kan tåle mikrobølgeovn giv dem ca 5 minutter på 3-400 Wat.

Step 5: Anret de ovnbagte kartofler og tufu på en stor tallerken med blomkålrisende ved siden af og top det med ketchup og let remoulade hvis man er til det. Velbekomme

 

Ret med ovnbagte kartofler og få kalorier

Her finder du en opskrift på ovnbagte kartofler. Nærmere bestemt ovnbagte rosmarin kartofler med tog og blomkåls ris. Den er ikke den mest proteinrige ret. Dog indeholder den fører kalorier, end man lige skulle tro. Dette skyldes i sær, at normale ris er blivet byttet ud med blomkåls ris. Blomkåls ris indeholder væsentligt færre kalorier end normale ris gør det. Ligeledes indeholder de selvsagt færre kulhydrater. 150 gram kogte blomkåls ris (i kogt tilstand) indeholde omtrent 50 kalorier. Til sammenligning indeholder 150 gram kogte ris omtrent 200 kalorier. Her er der altså en god besparelse at hente på kaloriefronten.

Ovnbagte kartofler på en nem måde

Følger du ovenstående fremgangsmåde, så kan du hurtigt lave dig en lækker ret med godt indhold. Vi kan anbefale at spise den som frokost eller aftensmad. Dog kan du spise den på alle timer af døgnet. Det har heller ikke nogen betydning for et eventuelt vægttab, hvornår du indtager den. Det vigtigste ved et vægttab generelt er, at du holder dig under dit ligevægtsindtag. Vil du have styr på kost og træning, så anbefaler vi, at du besøger resten af vores side.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.