Forny din motivaiton
4 tips til motivation mod træning

Motivation

Det er sket for de fleste. Du har ramt en mur. En periode hvor motivationen simpelthen ikke er til stede. Træning virker fuldstændig uoverskueligt, og du er ved at miste modet. Men frygt ikke, med et par simple værktøj kan du hurtigt komme tilbage i de gamle gode vaner. Følg med i denne artikel og få et par gode tips med på vejen så du kan genvinde den motivation du havde førhen. 

1.      Benyt en tæningsmakker

Det kan virke meget simpelt. Men det er en rigtig god idé at finde en anden, som har motivationen. Vedkomne vil sikkert være enormt god til at få dig op fra sofaen, og få dig godt på vej mod dit gamle jeg. Træningsmakkere betyder, at du ikke kun skal tænke på dig selv. I har en aftale 3 gange om ugen. Du vil ikke skuffe din ven. På den måde vil det være nemmere at komme ind i de gamle træningsmønstre. Hvor motivationen var højere. Og energien mere sprudlende. 

2.      Sæt realistiske mål

Der er en kultur for mål, som basalt set ikke er mulige at nå på den tid man sætter. Tag et skridt ad gangen, små, men realistiske! På den måde får du langt nemmere ved at få succeshistorie. Motivationen vil stige langt mere! At man opnår sine mål, har alle dage været at fortrække. Hvorfor så gøre det svære for sig selv, og lave mål der simpelthen ikke er muligt. Skriv det hele ned, kryds det af. Visualiser det for dig. Beløn dig selv, når du opnår hvad du har lagt hårdt arbejde i. Find din motivation nu!

3.      Planlægning er vejen frem


Er det svært at komme ud ad døren? Så læg en plan. Faste dage om ugen. Beslutningen er taget. Det vil være svære at tage et sidespring. Alt i alt, er planlægning altid en god idé. Især mht. til træning. Det ikke for sjov der findes træningsprogrammer i alle udformninger. I den forbindelse misser man ikke nogen bestemte muskelgrupper. Alt trænes ligeligt, eller fokuseret hvis man har svagpunkter.

4.      Indre motivation

Det kan være rigtig svært selv at finde sin motivation. Men det som udgangspunkt dig der er den bedste til at ændre den! Om det er små eller store tiltag du tager. Det vigtigste er du prøver. Så snart du er kommet i gang med at finde din motivation igen, så vil de næste skridt blive nemmere. Til sidst er du tilbage til de gode vaner. Men husk, det aldrig forkert at spørge om hjælp. Kontakt en personlig træner. De er faste, punktlige og er klar på at få dig i den rigtige retning! De lytter til dine behov. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.