Mental fitness: gør dig selv mere effektiv

Der findes enorm mange menneske der føler de har svært ved at nå alle sine gøremål, der findes flere årsager til dette, f.eks. koncentrationsbesvær, planlægning og en generel stressfølelse. En måske efterhånden meget udbredt ting. Usundt – ja, og det hindrer dig i at være effektiv hvor du mest har brug for det. Man bliver ofte afbrudt, forstyrret og distraheret hverdagen, derfor er det vigtigt at have sin mentale værktøjer parat til at angribe de mange udfordringer der kan forekomme. Det et kan du gøre med mental fitness. Træning fra professionelle eller simple øvelser selv. Læs med her og få en række gode ideer.

Hvad kan du selv gøre?

Mental træning eller fitness er kort fortalt en kategori, hvor du får indsigt i sindet og din generelle evne til at tackle og navigere rundt i din hverdag og arbejdsliv. Du styrker din mentale kapacitet og giver dig selv mere rum til at finde den helt rigtig balance for dig. Prøv b.la. andet at fokusere på dit åndedræt. Her kan du finde rigtig mange veje til en forbedret levekvalitet. Sæt dig ned, afsæt 10 minutter. Tæl langsomt og roligt til 4 på hver indånding, og tæl derefter ned fra 4 på hver udånding. Gør det med i alt 4 åndedræt og mærk hvordan du har det. Start forfra hvis du ønsker. Det skal ikke være så besværligt og tidtagende at finde ro i sit sind og få nervesystemet på rette sted for derved at kunne minimere eventuel stress og angst.

Hvorfor gå til mental fitness?

Du skaber et godt byggested for succes og lærer at holde styr på følelser, tanker og hvad der ellers følger med en travl hverdag. Dine handlinger er nu langt mere overvejet uanset om du er privat eller erhverv. Ingen overhovedet burde opleve stress eller angst, derfor kan det ikke understreges nok hvor vigtigt det er at holde sig mentalt stærk. Emner der ofte florer inden for dette område, er alt fra selvværd, positivitet, disciplinering og bevidsthed. Det er dog ikke altid man selv kan håndtere alt dette, hvorfor professionel hjælp er en god idé. Det kunne f.eks. være NLP uddannelse eller et generelt lederkursus. Læs mere om dette i næste afsnit.

En professionel tilgang

Ønsker man den store pakke, hvor du virkelig ved, at du får noget fra nogen der har styr på området, så kan det være smart at investere i en NLP uddannelse. Her kommer du igennem værktøjer med fokus på emotionel intelligens og andet med en troværdig gennemslagskraft. Få den personlige udvikling og power du har søgt efter. Tag dig selv i hånden, undersøg dine muligheder for leder uddannelser for din personlige effektivitet og dine medarbejdere.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.