Mad til alle til fest

mad til fest

Hvordan kan man sikre, at der er mad til festen, som alle kan spise? Vi står snart lige på døren til december, og december byder for mange på mange fester og sammenkomster. Det indebærer julefrokoster, jul og nytår, og for mange er det også fed mad som er på menuen. Dette fungerer sjældent med en god kostplan, og man må derfor tænke kreativt, så man stadig kan få ordentlig mad, som passer til ens træning. For hvem synes egentligt at den bedste julegave er en topmave? Vi gør i hvert fald ikke, og vi bringer derfor her en række bud på, hvordan du nemt kan komme igennem december, og stadig spise sundt og godt.

Stå selv for festen

En nem måde at sikre menuen på, er ved at man selv agerer vært for selskabet. Som vært er det dit ansvar, at alting spiller, for at I kan få den bedste fest. Et af de vigtigste parametre her er maden, og du kan derfor vælge den bedste løsning. En mulighed kunne være, at du holder årets sidste fest; nemlig nytårsaften. Her ville det være oplagt at bestille en nytårsmenu ud af huset. Det kunne eksempelvis være gennem virksomheden Gaudium, som leverer catering København. Med denne løsning er du sikker på at få mad af høj kvalitet, som passer til din plan, og de slipper for stressen med at lave det. Win/win.

Overtal dine venner

Den årlige julefrokost er en af de fester, hvor maden altid er til den fede side. Det er den varme leverpostej, medisterpølsen og ribbensstegen. Det har aldrig gjort noget godt for ens krop, og måske lidt en skræk som ligger og venter ude i fremtiden. Mængden af fedt er til at tage og føle på, og når man så mikser det op med rigelige mængder øl og snaps, så er ens krop allerede ved at løbe skrigende væk. En mulighed kunne være, at du prøvede at overtale vennegruppen til, at I måske skulle prøve noget andet i år? De har sandsynligvis mange julefrokoster forude, og man når altid at blive træt af den tunge julemad, før vi overhovedet når til december, så måske de er til at overtale?

Medbring din egen mad

Ingen har lyst til det, men alle har prøvet det. Er dine venner umulige at overtale, så kan der ofte kun være en løsning tilbage. Det er nemlig, at du kan medbringe din egen mad. Det er ærgerligt at I ikke kan spise det samme, men du vil fortryde det, hvis du falder i. Og husk nu på, det er ikke maden man kommer for, men derimod vennerne og selskabet, som er det vigtige ved en god fest.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.