Laksebøffer med pasta og broccoli-ris

laksebøffer

Nedenstående finder du en opskrift på laksebøffer med tilbehør. Opskriften er lavet af Alexander Holm. Hans instagram er @alex_healty21.

Indhold

Du finder her indholdet til 1 portion:
  • 2 stk laksebøffer fra frost (Aurora fakta)
  • 200 g færdiglavet broccoli ris Lidl
  • 50 g ukogt fuldkorns pasta
  • 50 g gulerødder i skriver
  • 10 g peanut
  • 25 g light ketchup Lidl
  • Evt let remoulade

Fremgangsmåde

Step 1: Start med at finde en dyb skål frem som tåler mikrobølgeovn hæl så 200g broccoli ris som drysset med lidt grønsags salt og giv broccolien 3-4 minutter i mikrobølgeovn

Step 2: Kogt i mens pasta efter anvisningen på pakken.

Step 3: Tænd oven på 200g varmluft og læg lakseburgerne ind sammen med gulerødderne i ca 15 minutter eller eller til bøfferne er blivet sprøde.

Step 4: Hæl det færdige broccoli ris, pasta og bøffer over på en tallerken og top det med ketchup, remoulade og peanut. Velbekomme

 

Laksebøffer med pasta og broccoli ris samt ovnbagte gulerødder

Ovenstående ser du en opskrift på laksebøffer samt tilbehør. Opskriften er simpel og forklaret i simple steps. Ønsker du, at retten bliver mere kalorietung så kan du bruge almindelige ris i stedet. Laksebøfferne i opskriften er fra fakta, men man kan sagtens købe laksebøffer fra andre steder. Ovenstående portion er til en person (1 portion), men kan sagtens ganges op efter behov. Ganges mængden op, da ændres fremgangsmåden ikke (kun mængden af maden). Retten indeholder både gode mængder af proteiner og kulhydrater. 

Laksebøffer og meget mere

Her hos FITIT finder du flere opskrifter som denne. Du kan finde dette og meget mere under vores indlæg. Alle kan tilgå vores indlæg ganske gratis, dog får du meget mere ud af siden som medlem. Som medlem får du adgang til kostplaner og træningsprogrammer. Kostplanerne er smarte og digitale. Træningsprogrammerne kommer der nye af hver måned og alle øvelser er forklaret på video. Der er programmer til både fitness og hjemmet. Medlemskabet koster kun 39 kr/md. Klik her og prøv det gratis.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.