Hvordan undgår man skader under flytning?

Flyttefirma

Vi kender det alle. Vi har gået en hel dag og flyttet. Kroppen er varm, musklerne er spændte. Kroppen har det umiddelbart fint, lige indtil vi vågner op næste dag. Det gør ondt! I ryg, skuldre og knæ. Av! Hvordan undgår vi dette? I nærværende artikel kommer vi ind på, hvordan man forbygger eller kommer skader til livs under flytning.

Hold din krop sund og rask med træning

Tit og ofte går det udover ryggen når man flytter. Derfor er det vigtigt man træner de rigtige muskelgrupper for at undgå dette. Både den øvre, den midterste og nederste del skal have en omgang i fitnesscenteret. Hvad mad maven? Ja – din core er næsten det vigtigste. Mavemusklerne er med til at opretholde en god postur og holder på ryggen. Stabilitet! Øvelser som, hangin legraises eller den klassiske squat er to rigtig gode øvelser. Prøv dem af. Træn kontinuerligt. Det giver næsten sig selv. Undgå rygskader ved at holde dig aktiv! Sengeliggende og inaktivitet gør det kun værre. Kroppen skal holdes i gang. Aktive muskler, bedre forebyggelse.

Lad vær med at fylde flyttekasserne for meget

Kroppen er bygget på en bestemt måde. Tunge løft i forkerte vinkler og stillinger, er den sikre vej til skader. Fyld derfor dine flyttekasser, således du kan bære dem på en forsvarlig måde. Løft med benene, ikke med ryggen. Genstandene skal ind til kroppe. Det her du er stærkest og minimerer derfor chancen for skader drastisk. Løfteteknikken er nøglen til at passe på din krop. Er du i tvivl om hvordan du skal træne din krop for at undgå skader, så har vi en lang række videoer på stortest alle øvelser. Få inspiration og sæt gang i træningen allerede nu.

Brug et flyttefirma

Er opgaven selv for stor for både dig og din familie, og er kroppen ikke i den helt rette stand og uden træning. Er du bange for dine ting går i stykker, eller ryggen bliver dårlig. Så kan du altid ringe til et flyttefirma. De har alverdens udstyr og biler til at flytte dine genstande. De kan deres kram og er de bedste indenfor deres fag. Og som ofte, så flyttemændene bomstærke og har den helt rigtige løfteteknik! Undgå skader ved flytning og bestil et flyttefirma. Her kan vi hos FITIT trygt anbefale Flyttefirma Sjælland, de står altid klar til at hjælpe om opgaven er stor eller lille. Udover dette vil vi blot sige held og lykke med både træningen og flytningen!

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.