Hvordan ligger FITIT så højt på Google?

hvordan kom fitit højere på google?

Mange af vores medlemmer og besøgende har fundet os via diverse Google søgninger. Her eksempelvis søgninger som “ligevægtsindtag” og “lavere fedt procent”. Her har mange spurgt os, hvordan vi kom så højt på Google på disse søgninger. Dette spørgsmål vil vi selvfølgelig gerne imødekomme og vil derfor besvare det kort nedenfor. 

Svaret er SEO

Ja, svaret er SEO, men hvad er så det? SEO, eller søgeordsoptimering, er den marketing disciplin, som får en højere på Google. Man kan komme højere på Google på to måder. Den ene er ved at betale for det, den anden er ved SEO. Foretager man SEO korrekt kan man komme højere på Google i deres organiske søgeresultat. Det organiske søge resultat er altså også gratis klik.

Laver du eksempelvis en søgning, så vil der ofte være nogle resultater øverst, hvor der står “ad” eller “annonce” ved siden af. Dette er de betalte resultater. Under dette er der de organiske resultater. Det er disse man kan opnå bed hjælp af SEO.

Hvordan kom vi højere på Google og hvorfor gjorde vi det?

Vi kom højere på Google ved hjælp af SEO. Dette indebærer i korte træk, at vores indhold er godt (og skrevet til Googles algortime), vores side fungerer teknisk godt og der er andre sider der linker til den. Dette er forklaret meget kort, men fungerer disse tre elementer godt, så kommer man højere på Googles organiske søgeresutaltet.

Men hvorfor gjorde vi så det? Det giver selvfølgelig sig selv, at det er godt at ligge højt på Google på relevante søgninger. Udover dette, så er det jo også gratis trafik og da FITIT startede uden det store budget var dette yderst attraktivt. Selvfølgelig kan alle ikke finde ud af SEO selv, men denne viden havde vi inhouse. Ofte skal man ud og købe hjælp til SEO, som mange virksomheder gør.

Hvad skal jeg bruge dette til på en fitness-side?

Det skal du måske heller ikke bruge til så meget. Her forsøgte vi blot at besvare et spørgsmål samlet, som vi har fået meget. Sidder du med egen virksomhed og ønsker at benytte samme marketing strategi som vi bl.a. har gjort gennem SEO? Så kan vi anbefale at benytte det online SEO kursus fra SEO akademiet. Her vil man få alt den viden, som vi har benyttet til at komme højere på Google på relevante søgninger.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.