Hvid chokolade kage
Strawberry White Chocolate protein lage med hytteost og blåbær

hvid chokolade kage opskrift

Nedenstående finder du en hvid chokolade kage opskrift. Opskriften er lavet af Alexander Holm. Hans instagram er @alex_healty21.

Indhold

Du finder her indholdet til 1 portion:
  • 50 g grovvalsede havregryn
  • 20 g Whey100 strawberry White chocolate Bodylab
  • 1 æg
  • 25 g hytteost
  • 1 tsk stødt kanel
  • 25 g frosne/friske blåbær
  • 2-3 dl vand

Fremgangsmåde

Step 1: Hæl alle tingende sammen i en skyr bøtte. Til denne portion størrelse og gift ovenstående billede, er der blevet brugt en Cheasy skyr bøtte.

Step 2: Mix rundt og sæt bøtten i mikrobølgeovne og giv den ca 2-3 minutter. Obs husk at holde øje så det ikke flyder udover.

Step 3: Til sidst anrettes den færdige hvide chokolade kage skyr, frugt, revet chokolade eller hvad man har lyst til. Velbekomme

Hvid chokolade kage - højt protein indhold

Dette er ikke bare en opskrift på en lidt atypisk chokolade kage, da det er hvid chokolade, den har også et højt protein  indhold. Mange ville nok kalde det en “sund” kage, og det kan den også sagtens kaldes. Dog ser vi hos FITIT ikke så opdelt, på hvad der er sundt og usundt. Alt er usundt i de forkerte mængder. Vi ser det i højere grad som om, at man skal finde en god balance. Derfor kan du sagtens spise “usundt” i ny og næ, det handler bare om at kende sin målsætning. Vildt tabe dig, så kan du altså sagtens indtage noget “usundt” – bare ikke for meget.

Hvid chokolade kage opskrift og meget mere

Dette er blot en af mange opskrifter, som du finder her på siden. Vi har en del inder under vores indlæg, som alle gratis kan tilgå. Vi har endnu flere, som er en del af vores kostplaner, som ligger live til alle vores medlemmer. Gør som mange andre og bliv medlem i dag. Her får du gang til kost- og træningsplaner og du kan prøve det GRATIS.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.