Hold dig fit imens du bygger

Handyman

Om du er i gang med den helt store renovation eller de lidt mindre projekter på lejligheden, så er der noget at hente i forhold til krop og velvære. Alt hvad du laver udover normalen, er med til at holde dig sund. Aktiviteter uanset udformning har alle dage været vejen frem mod dit mål. Stort som småt. I denne artikel kommer vi nærmere ind på hvorfor og hvordan det er godt for kroppen at bygge i stedet for at hygge. 

1. Haven

Om du vil det eller ej. Så vil havearbejde ofte forbrænde en masse kalorier. Trillebøren fyldes med jord. Skovl i jorden, skovl op af fra jorden. Det søndag, solen skinner og sveden drypper af panden. Du holder dig aktiv med et formål. Du tænker måske ikke på den, og derfor er det lige pludselig en del sjovere. For det er ikke alle der er de største tilhængere af en lang løbetur. Så frygt ej, vejen til en sundere krop kan findes i haven. 

2. Køkken

Nyt køkken. Det gamle skal rives ned. Det tager lidt længere tid end forventet. Og når ja. Du glemmer du bor på fjerde sal. Puha! Der er langt ned og der langt op. Hvis du husker at give din krop energi. God og næringsrig mad. Så vil dine lårmuskler formentligt blive stærkere og større. For turene fra gaden til øverste etage er hård. Rigtig hård. Muskelfibre bliver revet over, og skal bygge sig stærkere. For du løfter nemlig ikke kun dig selv. Det gamle køkken skal ned og det nye op. I er nemlig kun 2 mennesker. Måske ikke det bedste valg, men det kunne ikke være anderledes. Igen, indirekte træning med et formål. Hold kroppen sund og rask som en rigtig handyman

3. Badeværelset

De fleste frygter renovering af toilettet. Det er en krævende proces der ikke kun kræver viljestyrke, men også store muller og masser energi. For de gamle klinker og de halvstore murespande. De er tunge! Som man ikke kunne drømme om. Og der er ikke kun en tur til traileren. Nej, mange! Så byg dig sund. Vejen til og fra det mål du ønsker er kun en murespand væk. Al aktivitet som du ikke normalt udsætter dig selv for, er ekstra godt. Her forbrænder du, hvad du ikke inde på kontoret ville. Om du selv bygger badeværelse i din nuværende bolig eller skal købe, så tag fat i en byggesagkyndig køberrådgiver. Vedkomne kan komme med kompetente udmeldinger om toilettet lever op til de rigtige standarder. Byg ikke forgæves, professionel hjælp er altid en god idé. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.