Forbedre dine præstationer
med de rigtige sko

træningssko

Dette indlæg er sponsoreret.

Et undervurderet hjælpemiddel i din træning, uanset om du løfter vægte, løber, trekker eller alt muligt andet, er de rigtige sko. Du kan i rigtigt mange tilfælde forbedre dine præstationer ved at bruge de rigtige sko, når du træner. Det har flere fordele for dig at vælge det helt rigtige fodtøj til din aktivitet, og her vil vi oplyse dig om, hvilke der er de allerstørste.

Ergonomi er en vigtig faktor

Som du måske ved, så er sko bygget forskelligt afhængigt af, hvilken aktivitet de er beregnet til. Du spiller jo ikke håndbold og fodbold i den samme sko eksempelvis. Det har selvfølgelig noget at gøre med funktionalitet, men det har også en del at gøre med ergonomi. Skoen skal støtte dig på den rigtige måde, når du udfører den konkrete aktivitet.

Think sko er eksempelvis udarbejdet, så de er særdeles gode til lange gåture. De er nemlig udviklet med særligt fokus på komforten, så man kan holde ud til at have dem på fødderne i lang tid ad gangen. Det er meget vigtigt, at du forhører dig hos din skobutik eller hos en specialbutik til netop din sport, så du er sikker på, at du faktisk får den rigtige type sko til dine behov. Ellers kan du altid gå efter mere velkendte brands såsom Adidas eller Nike. Her findes der hundredevis af forskellige modeller, ligefra ikoniske klassikere som Nikes Jordan 1 eller Adidas’ Gazelle silhuet, til de mere moderne sko som Nike Air Zoom Pegasus eller Adidas Ultraboost. 

Design har også en betydning

Selvom funktionalitet og ergonomi betyder rigtig meget, så er der ingen, der har lyst til at gå på kompromis med design. Hvis du synes, din sko er grim, kommer du ikke til at bruge den, og det er næsten ligegyldigt, hvor god den er at have på. Derfor bør du også vælge en sko, som du faktisk synes ser godt ud på din fod.

Think! sko er udarbejdet særligt til at følge tidens trends. De udvikler modesko til både damer og herrer, så alle kan få glæde af de smarte sko med den ultra høj komfort. De fås også i et utal af forskellige farver, så du kan vælge den model, som, du synes, er fedest at gå i. En ofte uset fordel er også, at dine sko kan give dig et selvtillidsboost, som i nogle tilfælde kan øge din præstation. Hvis du føler dig som en vinder, så bliver du en vinder.

Åbne eller lukkede sko?

Når du skal vælge dine træningssko, skal du beslutte, om de skal være åbne eller lukkede sko. En god huskeregel er, at hvis din aktivitet foregår indendørs, så er lukkede sko en rigtig god ide. Think sko producerer både åbne og lukkede sko, så der er mulighed for at vælge lige præcis den type sko, som passer til din træning. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.