Føl dig tilpas i din krop

Det er ikke rart at føle ubehag i sin krop, fordi man skammer sig over at have fedt på bestemte områder af kroppen. Har du forsøgt at tabe dig med sund kost og motion og alligevel ikke kan slippe af med det sidste fedt, der sidder ubelejlige steder på kroppen, så kan du med fordel læse med her. Der er nemlig hjælp at hente, så du kan slippe af med dit ubehag og dine frustrationer. 

Få fjernet uønsket fedt med fedtfrysning

Hvis du oplever, at fedtet sidder uløseligt fast på bestemte steder af din krop, så kan du heldigvis opsøge hjælp hos Cosmo Laser. De tilbyder en behandling med fedtfrysning, der betegnes CoolSculpting, som er den nyeste teknologi indenfor fedtreducering eller fedtsugning uden kirurgi. Behandlingsformen er blevet gennemtestet grundigt, så man sikrer, at patienten oplever resultater, og at den er sikker at anvende. Det vil sige, at man ikke ødelægger det omkringliggende væv. Hvis du gerne vil bekæmpe dit problem, så kan du med fordel opsøge hjælp og få en fedtfrysning her hos Cosmo Laser.

Hvordan fungerer behandlingsformen?

Behandlingsformen fungerer ved, at behandleren sætter en eller to applikatorer på de områder eller det område, hvor du ønsker at få reduceret mængden af fedt på din krop. Herefter fryser eller krystalliserer fedtcellerne, idet de reagerer på den ekstreme kulde, som de bliver udsat for. Dette medfører, at fedtcellerne dør og derefter udskilles naturligt gennem kroppens nyrer. Ved denne behandlingsform vil hele 20-25% af fedtcellerne dø, så det vil automatisk skabe gode resultater, som tydeligt kan ses. De steder på kroppen, hvor man typisk oplever at have fedt, er på ben, mormorarme, mave og dobbelthage. Når man taber sig ved sund kost og træning, kan man ikke selv vælge, hvor på kroppen man ønsker at tabe sit fedt. Derfor kan fedtfrysning være en ideel løsning til dig, der ønsker at opnå de sidste resultater.

Er det sikkert udstyr?

Behandlingen fedtfrysning med CoolSculpting er blevet godkendt af USA’s føderale fødevare- og lægemiddelmyndighed FDA. Faktisk er maskinen den eneste FDA-godkendte til at foretage fedtfrysning, og derfor kan du hvile i, at du er i yderst trygge hænder under din behandling. Udstyret hos Cosmo Laser er af højeste kvalitet og den mest sikre til få foretaget en behandling med fedtfrysning. Du risikerer derfor ikke at få forfrysninger, idet maskinen er blevet udstyret med kontrollerede afkølingsenheder, som gør, at maskinen automatisk vil lukke ned, hvis den registrerer, at huden er blevet for kold.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.