Fitpilot: Din personlige guide til et sundere liv

fit pilot

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er rigtigt og forkert, når det kommer til træning og sundhed – især hvis du lige er begyndt på en sundere livsstil. Er der ikke noget med, at der er nogle typer af madvarer, man skal holde sig fra, hvis man skal tabe sig? Og er det nu nødvendigt at udsætte sig selv for pinsler i cirkeltræning? Og behøver man at have et abonnement til et fitnesscenter for at træne? Det er spørgsmål, som Fitpilot kan svare på, og her fortæller vi, hvorfor du bør overveje at tage et kig på hjemmesiden.

Kostråd

Fitpilot giver gode råd vedrørende din kost, hvis du gerne vil leve et sundere liv. De har lækre opskrifter på sund mad, og de kigger også på forskellige slankekure for at se, om de egentlig virker eller ej. Bag deres artikler er der diætister, som har styr på at tilrettelægge en sund og nærende kost – og så koster det ingenting at tage et kig på deres opskrifter og forslag!

Træningsråd

For at holde kroppen sund, skal den selvfølgelig være aktiv. Fitpilot har kigget på forskellige træningsaktiviteter, og giver et godt overblik over, hvilke muskelgrupper aktiviteten virker på, og hvordan du som nybegynder kan komme i gang med træningen. Derudover er de også up-to-date med trends inden for træningsudstyr og giver også her et overblik over, hvad gavn du kan få ud af at bruge det. Og hvis du følger dem på Facebook og/eller Instagram, bliver du altid notificeret, når de kommer med ny viden om træningsmetoder eller -udstyr.

Fitnessparker

Det er langt fra alle, der har plads til at have træningsudstyr derhjemme. Derfor er det også populært at tage i fitnesscenteret: De har jo plads til alt udstyret, og hvis man har lyst, kan man hyre en personlig træner.

Men man behøver ikke et abonnement til et fitnesscenter for at træne med udstyr, for Fitpilot har et kort over alle fitnessparker i Danmark, som du kan benytte ganske gratis. Bevares, der er nok ikke noget løbebånd i parken, men så kan du løbe rundt på løbebanen derhenne i stedet. Og du får samtidig frisk luft – i stedet for at skulle træne inde i et rum, der altid lugter af sved. Men måske kan det være, at du lige skal tage den tykke træningstrøje på her i vinterhalvåret; du kan jo ikke træne, hvis du er syg.

Så Fitpilot er bestemt et besøg værd, for der er altid noget at lære – og når det ikke koster noget, så har du jo kun én ting at tabe: Fedtet.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.