Fitness tips

Er du velkendt med et fitnesscenter, eller nybegynder? Frygt ej, vi kigger på nogle tips alle kan bruge i denne artikel. Alt fra hvilket tøj, til hvordan man skal bruge maskiner, bliver uddybet. På den måde kan du måske efter du har læst denne artikel, føle dig mere sikker næste gang du træder ind i et træningscenter. Vi kender jo alle følelsen af at ikke høre til, det skal vi lave om på, ved at måske kunne give nogle tips og tricks til at komme godt ind i sin træning.

1.Tøj

Alt afhængig af om du er nybegynder eller vant til at træne i et træningscenter, så er tøj ikke noget man behøver at skulle være meget specifik over. Det handler egentlig bare om at kunne være komfortabel især i sit tøj. Find noget der måske ikke sidder alt for stramt, og tag gerne en større T-shirt på, hvis du ikke ønsker at man skal kunne se din mave under øvelser hvor hænderne er over hovedet.

2. Maskiner

De fleste maskiner har billeder af hvordan man skal bruge dem. Følger man disse anvisninger, så kan man undgå skader ved brug af disse maskiner. Følg altid hvad der står, og prøv så vidt muligt ikke at lave noget andet end hvad der står. Man kan få rigtig slemme skader af at løfte forkert. Det gælder både forbrugere og virksomheden man træner i. Ønsker man f.eks. at åbne et center i Norge, kan man med god samvittighed benytte sig af en norsk oversættelse, og på den måde sikre at alle sine forbrugere kan læse og forstå anvisningerne på maskinerne.

3. Hvor meget skal du løfte?

Som hovedregel plejer det at anbefales en vægt hvor man kan løfte alt mellem 8-12 gange. Er det for let, så kan man øge vægten. Dog anbefales det ikke at man putter for meget vægt på i starten, og man skal huske at varme godt op inden man løfter tungt.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.