Lav dit eget træningsstudio

muscle, gym, training-2459720.jpg

Det at komme i gang med at træne kan kræve noget helt særligt fra person til person. For nogen er det en personlig træner der skal stå og råbe dem ind i ansigtet. For andre skal de have nogle hold eller venner de kan tage afsted med, som kan stå og motivere dem i løbvet af træningen. For de helt trejde er det et spørgsmål om praktikalitet og tid. Mange af os føler der er vores absolut sidste prioritet i løbet af dagen at få trænet. VI har det med at glemme hvor livsvigtigt, for ikke at sige livsforlængende, træning er. Der er ingen diskussion om det. Selv hvis du har et super hurtigt stofskifte og basalt set ikke kan tage på, vil du gennem din kost og hverdag stadig opbygge fedt omkring dine organer hvis ikke du dyrker motion. Hvis det betyder forskellen at du kan gøre det derhjemme, så brug de forbandede penge. Få købt det underlag og de vægte du efterspørger, konsulter eventuelt en professionel.

Pas på din bolig

Det at have et træningsstudio i hjemmet kan betyde mange ting. Forhåbentlig betyder det at du får dyrket endnu mere motion end du ellers havde gjort. Men det kan også betyde flere ting. Det kan betyde at din bolig bliver brugt meget. Rigtigt meget. Derfor kommer der til at blive mere støvet og du skal derfor gøre mere rent end normat. Det betyder at der kan komme skader på din bolig, forsaget af dine træningsinstrumenter. Derfor skal du være klar over at, ja, din bolig kommer nok til at tage slid af det. Hvis du står og skal sælge din bolig, og har skader fra hjemmetræning, kan du høre en professionel om hvad det har af konsekvenser for din bolig

Lær at prioritere tiden korrekt

Som ovenstående antyder kan det være svært for os som hverdagsmennesker, der fokuserer på arbejde, at komme ud og træne når dagen er omme eller inden den overhovedet er startet. Man siger at den sværeste del af træningen er at komme i træningstøjet og ud af døre. Det er det der får flest mennesker til at droppe motionen. Det sagt, er det også en af de bedste eksempler på hvor nemt det kan være at komme afsted. Prøv at spørge dine forældre, måske din far, om ikke han havde ønsket han dyrkede noget mere sport de seneste tyve år. Der er en stor sandsynlighed for at han siger ja. Lad det være et eksempel der styrker din motivation. Vær den far/mor som altid har energi til at lege med sine børn, selv i en alder af 70. Går du og tænker budgetter, så sparrer du også en hel del. Så kan du pludselig godt tage ud og besøge den gode frisør viborg, københavn eller noget helt tredje..

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.