Mange mener at det er bedst at træne i et fitnesscenter eller et andet sted der har et designeret koncept. Dog er der rig mulighed for at træne i et af de mange naturanlæg, som ligger rundt omkring i Danmark. Hvis man ikke nyder at stå i et fitnesscenter, kan man passende begynde at træne udendørs. Der er faktisk mange forskellige muligheder for udendørs træning. Her kommer tre:

Løbetur

Løb en tur! Nok den allernemmeste træningsmetode er at løbe en tur. Det kræver intet udover engagement, motivation og det antal muskler vi alle er født med. Der er ingen der siger, at du skal ud og løbe 10 km med det samme. Det er nemlig en rigtig god idé at starte ud blødt, og derefter hæve niveauet efter, hvad man selv mener man kan klare. Det er vidt forskelligt, hvor hurtigt og hvor meget man skal hæve niveauet. Det mærker man man bedst selv. Man må gerne presse lidt på, men man skal stadig lytte til sin krop, så man ikke fremprovokerer en skade.Svømning

Ja, du læste rigtigt. Svømning er en fremragende måde at træne udendørs på. Danmark har, procentvis, en af de længste kystlinjer og en masse søer, som man kan svømme i. Der er derfor rig mulighed for at tage sig en svømmetur i ny og næ. Vandets er selvfølgelig varmest om sommeren, men vinterbadning er super populært for tiden. Shock-effekten øger pulsen og blodet pumper nemmere rundt i kroppen, hvilket gør en frisk fra morgenstunden. Så hvis man foretrækker en kold og energirig morgen, som indeholder lidt motion, er vinterbadning en fremragende løsning. Alternativt, kan man svømme baner i sin opvarmet pool, hvis man har sådan en. Dog må man regne med, at de fleste ikke ejer en pool og må vælge saltvandet. Der findes også offentlige udendørs pools rundt omkring i landet, men de fleste er omkring har lukket i vinterperioden.

Udendørs holdtræning

En nyere tendens, som man især ser i København, er udendørs holdtræning. Idéen er, når man mødes med folk, for at træne, opnår man en større viljestyrke og motivation. Dette har man førhen set i standard løbeklubber. Her holdes et niveau der er højt nok til, at alle kan deltage uden, at det bliver for hårdt for den gængse løber. Ligeledes fungerer udendørs træning motiverende, når man ved at de andre hold deltager også er der for at træne og komme i gang med fysisk motion. 

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.