Din krop afspejler din kostplan

Det er tidskrævende at lave sin egen kostplan og måske mangler du også ekspertisen. Du kan prøve vores medlemsskab 14 dage gratis, som kun koster 39 kr/md. Helt uden binding.

Nå dine mål

Som overskriften antyder så afspejler din krop i høj grad din kost. Mad, vand og sollys er gløden i alt liv på jorden, hvorfor det burde være udgangspunktet i enhver kost- og træningsplan. Det er dit livs gode indvestering at tage en dag fri og sætte dig ned med fokus på din kostplan. For jo, det er sindsygt tidskrævende til at starte med men der er både en praktisk, helbredsmæssig og økonomisk fordel i at have en kostplan som støtter både din fysiske og mentale helbred. Hvis du kunne havde du nok spurgt ind til de stigende priser, grundet den internationale inflation, og hvordan man opretholder netop denne gode tilgang til kost og helbred på trods af de høje priser.

God mad på budget

For at besvare dette spørgsmål må du først og fremmest gøre op med dig selv hvad du har af forventninger til dig selv og din træning. Har du et personligt behov for at blive stor, markeret og bygget så har du behov for en helt anden dedikation end, hvis dit formål var at tabe et kilo eller to. Dette har selvfølgelig også en direkte forbindelse til de penge man skal indvestere i ens kostplan. For selvom man sagtens kan leve økologisk på et budget så er det svært, det er ikke nogen hemmelighed. Har du lyst til at smide et par kilo kan du med god grund: droppe fredagsslik. Ja, det er surt at høre men det har en stor betydning for din kost og din dedikation. Jo oftere du tillader dig selv søde sager jo oftere vil du “snyde” din kostplan.

Meal Prepping

Hvis du kender til verden af styrketræning, så har du helt sikkert hørt om meal prepping. Det er et princip der tilsiger at ens kostplan bliver betydeligt meget nemmere at overholde hvis man på forhånd har lavet måltidet. Hertil laver man et måltid, man kan holde ud at spise flere gange om dagen/ugen, som samtidig overholder de kalorie- og proteinmæssige krav du stiller dig selv. Dette har samtidig en økonomisk fordel, da det som regel sparrer dig for en masse penge. Disse sparrede penge kan du nu med god samvittighed gå ud og bruge på sund og økologisk mad.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.