Det sunde restaurantbesøg

Tapas take away

Uanset hvilken plan du har om at holde dig i form, så kan du hurtigt og nemt fristes til de mindre sunde alternativer når du er ude og spise i byen. Det er helt forståeligt og gælder absolut for rigtig mange. Hvordan kommer vi dette til livs? Læs med i denne artikel og få et par gode råd med på vejen til det sunde restaurantbesøg.

5 gode råd

  1. Hold dig fra buffet, hvor du får muligheden for at tage så meget som muligt, på så kort tid som muligt. Fristelserne her er store og man ender ofte med at spise mere end man har brug for.
  2. Den obligatoriske brødkurv med smør. Den er en synder for de fleste. Fedt og dumme kulhydrater. Bed tjeneren om at fjerne den, eller slet ikke komme med den hvis dine medspisere er med på denne idé.
  3. Friture, olier, mayonnaiser og div. Forskellige dip. Du skal have meget lidt, før du får virkelig mange kalorier. Gem dem til hovedretten. Det hele skal ikke være så firkantet, så det er vigtigt at prioritere. Tag de kloge valg.
  4. Kalorielettilbehør som en godsalat, og en hvid fisk dampet til perfektion. Her kan man gøre en forskel.
  5. Spis et godt og mættende måltid inden du drager mod byen. Det giver næsten sig selv, dine fristelser er nok langt fra de samme så. Du er sulten, men ikke i samme format.

Prioritering

Alt i alt, kan det være svært at tage på restaurant uden at ende med at spise det forkerte. Men det hele handler om prioriteringer og dedikation. Vælg stedet med omhu, undgå fastfood og kedelige råvarer. Spis lidt tapas fra den lokale, eller tag en god salat med din yndlingstoping fra caféen på hjørnet. I Danmark er vi enormt heldige, at der findes et utal af nordisk inspirerede spisesteder, der fokuserer på lokalt og økologisk producerede råvarer. Ofte er det lette måltider som giver dig muligheder for at prøve langt flere retter en normalvis. Husk dog på, det hele skal ikke handle om kalorier ind og ud. Forbered dig op til dagen, spis mindre og glæd dig til at hygge med dine nærmeste. Stay fit.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.