Brug naturlige ingredienser til at lindre uro i benene

lindre uro i benene

Dette indhold er sponosreret

De fleste af os har oplevet det. På en løbetur, efter at have gået op af trappen, eller når man strækker ud. Musklerne i benene kan føles ømme og trænge. Uro i benene kan komme af mange forskellige årsager uanset ens alder. Der findes dog visse naturlige virkemidler, som kan være med til at lindre på uro i benene og kramper i musklerne. Med hjælp fra disse kan man reducere skavankerne og få glæden tilbage ved at være fysisk aktiv igen. De naturlige virkemidler kan være med til at hjælpe og give bevægeligheden tilbage.

Hjælp fra magnesium

Har man uro i benene og kramper i musklerne, så kan magnesium i en vandig opløsning hjælpe med at reducere denne uro. Produktet MagiLex indeholder magnesiumklorid i en lille sprayflaske og kan bruges enten akut eller til forebyggende brug. Spray direkte på de ramte områder for den bedste effekt. Magnesium er en vigtig ion for kroppen og dens naturlige balance. Det gælder både for nervecellerne i menneskets nervesystem og i selve musklerne. Er man i underskud af magnesium, så kan det være en sandsynlig årsag til uro i benene. Derfor kan direkte påførelse af magnesium på området med ubehag hjælpe til at mindske kramper og uro i mange tilfælde. Som sagt kan MagiLex også bruges forebyggende.

Naturligt magnesiumklorid

Ingredienserne i MagiLax er udelukkende en vandig opløsning af  magnesiumklorid fra naturlige kilder i Holland. Der er tale om en kilde dybt nede i jorden, som er fri for forurening og urenheder. Hermed er der tale om magnesiumklorid af utrolig høj kvalitet og renhed. Faktisk bliver denne kilde i Holland også brugt til at udvinde magnesiumklorid til professionelle atleter.

Optagelse gennem huden

MagiLex virker ved at blive påført på huden ved det ømme sted på benet. Produktet kommer som en sprayflaske, hvor der skal sprayes 5-10 gange på det området, hvor ubehagen er centreret. Masér grundigt væsken på huden. Huden kan både være tør eller fugtig ved påførsel. Herefter vil magnesium-ionerne blive optaget igennem hudens porer. Man vil sandsynligvis mærke en sitren i huden, som er en naturlig del af processen. Efter cirka et kvarter vil det meste magnesium være optaget i huden. Det kan ses ved et hvidligt skær på huden, som kan fjernes med en våd klud. Man kan begynde med lavere doser af MagiLex i starten for at gøre effekten lidt mildere til en start. Vær dog opmærksom på ikke at bruge aloe vera samtidig, da det kan modvirke optagelsen af magnesium igennem huden.

Et stort udvalg af lækre smagsvarianter

På hjemmesiden finder du hos Fitnessnord.com et stort udvalg af energibarer i en masse forskellige smagsvarianter. Om du er til den søde smag af chokolade eller den syrlige smag af blåbær er der altså med garanti også noget blandt udvalget, der kan tilfredsstille dine smagsløg. Det skal ikke være en sur pligt at få ekstra energi og proteiner. Tværtimod er du med energibarer fra Fitnessnord.com sikret en god smagsoplevelse fra hver eneste bid. Blandt udvalget finder du også kendte og populære varianter fra de normale hylder i supermarkedet, som eksempelvis den kendte Bounty og Raw barerne. Om du vil eksperimentere med de forskellige smagsvarianter eller holde dig til de smage, du kender og elsker, er du derfor sikker på også at kunne finde noget efter dine behov og præferencer hos Fitnessnord.com.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.