Bliv fit til brylluppet

Bliv fit til brylluppet

Læs med her og kom i form til brylluppet. Vi har samlet et par gode råd, du kan tage med på vejen til en flottere figur. 

Træn med din ven/veninde

Det ikke altid nemt at ”komme afsted” til træningscentret, eller komme op fra sofaen og ud at løbe. Her er din træningspartner det perfekte værktøj. I kan hjælpe hinanden på vej til de lidt hårdere valg. Få motivation fra en anden side af. Gør den ”kedelige” træning sjovere. Se det som et cafébesøg og skab en god relation.

For at gøre det mere spændende, kan du også tilmelde dig holdtræning. Høj musik og mennesker der vil det samme som dig – blive fit, måske ikke lige til brylluppet som dig. Men målet er næsten det samme. Stemningen her gør du træner hårdere og træner du hårdere er vejen til den flotte figur større.

Hold dig motiveret

Dette er et mere vigtigt punkt, end de fleste aner. Motivationen og det mentale er det vigtigste. er du ikke motiveret, så kan det føles tæt på det umulige at opnå målet: “tab dig hurtigt”. Derfor er det vigtigt at finde det, som motiverer netop dig. Mange ser motivation som en liggende S-kurve. Nogle gange går det op og nogle gange går det ned. Man skal bare huske på, at når den er nede, så skal den nok komme op igen. For at holde motivatinen er en træningsmakker et oplagt valg. Dette uddybes i tidligere afsnit. Bliv fit til bryllup nu!

Planlæg din træning og kost

Hvis du ikke er en garvet træningsudøver, kan det være yderst behjælpeligt at få lagt en trænings- og kostplan. Det her forskellen kan ses, du får struktureret det hele og chancen for du misser et måltid mindskes markant. Træningsplanen er med til at variere dine øvelser således at alle muskelgrupper bliver benyttet. Dette er noget man som uøvet, og ikke garvet indenfor træningsverdenen ofte glemmer. Er du ikke så meget til fitnesscentret – så er lange gåture, løbeture og bitte små ændringer i kosten tit nok til at opnå dit ønskede resultat. Friskluft, hver dag, 5 km og mindre slik, smør og andre små snacks. Det kan være nok til at få dig fit til brylluppet.

Ingen grund til at vente!

Jo hurtigere du kommer i gang, jo større er chancerne for, at alle de timer du har brugt i træningscentret kan ses på din figur. Lige så vigtigt er det at holde din træning kontinuerlig. Inkorporer det så det bliver en del af dine daglige rutiner. På den måde bliver træning ikke en ting som man føler man bare kan udelukke. Det bliver hverdag. Et sted hvor du kan trække vejret og lade tankerne løbe uforhindret

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.