3 alternativer til cardio som træningen

Glasfiber pool

Der kan findes en masse forskellige former for cardio, og det kan være svært at finde rundt i for en nybegynder inden for træning. Det er selvfølgelig vigtigt, at man laver noget, som man selv synes er sjovt, men også derudover er sikker, og bruger den rigtige form for beskyttelse, når man kaster sig ud i en ny form for cardio.

Svømning

Det kan virke som en af de hårdeste og sværeste træninger at komme i gang med, men svømning er også en af de bedste og mest sikre former for cardio at dyrke, hvis man allerede kan finde ud af at svømme. Det er nemlig en cardioform, som beskytter dine led mod skader, som vi får, når vi bevæger os rundt i hverdagen. Det er vel også derfor, man ofte kan se pensionister, der deltager i denne form for cardio. De ved nemlig, at svømning forlænger livet og hjælper dig med at få pusten op, når du svømmer rundt i bassinet.

Hiking

At komme ud i naturen er en af de ting, som kan få dit stressniveau ned og gøre, at dit mentale helbred kommer i den bedste mulige form. Men derudover er det også en rigtig god form for cardio. Det kræver dog, at man har det rette fodtøj og en god gruppe venner, som man kan tage med på sine ture ud i naturen. Hiking siges at kunne brænde 430-440 kalorier af i timen, hvilket er en del, specielt fordi det bare føles som en gåtur med venner.

Kom under lagnerne

En helt anden form for cardio, der kan brænde en del kalorier af, er sex. Det er en af de sundeste former for cardio, der findes for dit forhold, da det både får dit dopamin helt i top, men også kan få flammen til at brænde igen. Når man har sex, brænder man ca. 420-500 kalorier af i timen, og det kan man sige er en stor del for noget, som de fleste gør på regelmæssig basis. Få inspiration via internettet eller sexnoveller.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.