Spis ude med god samvittighed

Det er et udbredt problem. Hvis man spiser ude, så når man ikke sit mål. Det er i hvert fald det folk tror. Men skal det hele ikke være så firkantet? Nej. Man kan sagtens bruge tid med venner og familie og spise på en restaurant eller café uden dårlig samvittighed. I denne artikel har vi samlet et par gode råd til, hvordan du på bedst mulig vis, kan spise ude og stadig holde skruen i vandet ift. dit mål med din vægt og krop.

Planlægning

Ligesom med de fleste ting, så er planlægning en god idé. Giv dig selv plads til at spise lidt flere kalorier senere på dagen en planlagt. Vælg en restaurant hvor du ikke blive overspulet med olie og smør. Der findes et utal af knivskarpe spisesteder der serverer mad der ikke er tungt. Kig på menuen i forvejen og bestem dig for hvad du vil have. Så kommer der ingen unødvendige bestillinger, som lige præcis er dem som ikke er planlagt. Det kan måske virke lidt overdrevet, men i sidste ende, så kommer du ud og spise, hvilket du ikke har været i lang tid.

Drikkevare og dessert

Her er der meget at hente. Vælg for gudsskyld noget vand eller kalorielette drikkevare. Det er virkelig dumme kalorier som man i stedet kunne have brugt på et højt belagt smørrebrød til frokost eller andet til aftensmaden. Det samme gælder desserten. Giv det en ekstra tanke. Har du mulighed for at få noget med frugt, eller andet mindre måltid, så er det perfekt. Men hvem siger man ikke bare kan dele en sød dessert med sidemakkeren? – det er i hvert fald ikke forbudt.

En ekstra løbetur

Ja, kalorier ind og kalorier ud. Det er en simpel ting, men ikke altid nem at overholde. Vil du gerne ud og hygge med dine nærmeste med god samvittighed, så tag en 30 min ekstra i fitness centeret eller på løbebåndet. Det gør kun gavn. Husk dog på, at en dag med lidt mindre sunde vaner en normalvis ikke vil ødelægge eller slå dig af pinden mod dit mål. Tværtimod, så har kroppen godt af en refuel-dag hvor den får forandring. Vi håber denne artikel hjalp dig til, at det er okay at tage ud og spise uden de store samvittighedsproblemer.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.