Få det optimale ud af din træning med en skræddersyet træningsplan

skræddersyet kostplan vigtig

Dette indlæg er sponsoreret

Det er efterhånden blevet en folkesport at gå op i at optimere sin træning. Træning, sund kost og tilstrækkelig hvile hjælper ikke kun med at øge vores forventede levealder, men det har også en ganske positiv indvirkning på vores humør, og hvordan vi tackler livets udfordringer på en konstruktiv og proaktiv måde. Helt simpelt, så hjælper den optimale motion på at gøre vores liv mere lykkeligt og mere ubekymret. Til gengæld er det ikke alle, der har den fornødne erfaring, om hvordan man strikker den optimale træningsplan sammen, så man hverken ligger for hårdt- eller blødt ud. Hverken det ene eller det anden er nemlig en optimal løsning, og det handler om at finde den korrekte balance, så man mest muligt ud af ens hårde og intensive indsats.

Den bedste træningsplan rummer mange ting – søvnen er vigtig

I forhold til den mest korrekte træningsplan, har en del folk en tendens til at stirre sig blindt på kosten og træningsintensiteten, men efterlader ofte søvnens – og hvilke underværker optimeringen af denne kan gøre – som en slet og ret eftertanke. Dette snævre fokus er imidlertid en fejlopfattelse, idét søvnen har en mindst lige så vigtig påvirkning i trekløveret “motion, kost og søvn” som de to andre. Derfor er det vigtigt at få gransket og fundet optimale løsninger til ens soveværelse, så søvnen også kan spille hundrede procent. Hvis du er på udkig efter en ny seng, så kan du se på forskellige elevationssenge test, hvor du kan blive klogere på hvilke løsninger, der findes på markedet, og måske endda tage ud efterfølgende og prøve nogle forskellige sengetyper af. Immervæk er det op til en tredjedel af enhver dag (og en tredjedel af vores liv) vi bruger i dvale og sovetilstand, så ikke desto mindre er det utrolig vigtigt at sove i en seng, der er tilpasset ens krop.

Se personlige fremskridt med din træning

Når først alle tre aspekter af ens træningsplan er på plads og optimeret, så vil du ganske hurtigt opleve betydelige fremskridt i din træning. For at lykkes er det nemlig, som tidligere nævnt, af afgørende betydning, at man giver ens krop den mængde hvile og restitution, som den har brug for efter et hårdt og opslidende træningspas. Hvis ikke dette sker, så kan man i visse tilfælde faktisk opleve tilbagefald i ens træning, som jo på ingen måde er intentionen. Derfor er den bedste seng og komfort af afgørende betydning.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.