Træning eller sportsmassage i dit hjem

træning eller sportsmassage

Træning på dine præmisser

Der findes rigtig mange både gode og dårlige undskyldninger for at skippe træningen eller for at udskyde det til en anden dag, hvor vejret er bedre, eller hvor man tror, man vil have mere energi. Rigtig mange mennesker har generelt svært ved at få passet træning ind i hverdagen, og derfor bliver det indimellem en sur pligt, som bare skal overstås. Efter en lang arbejdsdag er der heller ikke meget at sige til, at man ikke som det første har lyst til at transportere sig over til fitnesscenteret for at køre den sædvanlige rutine igennem. Hvis noget af dette lyder bekendt, er det måske på tide, at du ændrer præmisserne for din træning, hvilket der heldigvis er gode muligheder for. Start for eksempel med at finde en personlig træner, som tilrettelægger træningen efter dine ønsker, og hvor du bestemmer over tid og sted. Du kan booke personlig træning her.

Få træningen bragt direkte til døren

Hvis du ikke er typen, der trives i fitnesscenteret, eller hvis du synes, at transporttiden til og fra træning er spild af tid, bør du overveje at finde en træner, som kommer hjem til dig, så du slipper for unødigt besvær. Hvis du har gode naturområder i nærheden af dit hjem, kan træningen også foregå der – det vigtigste er, at du føler dig godt tilpas og ikke skal fokusere på andet end at få mest muligt udbytte af din træning. Det at have en personlig træner, som bygger programmet op ud fra netop dine behov, kan i mange tilfælde være lige præcis det, der skal til for at skabe fornyelse og motivation, så træningen igen bliver sjov og ikke mindst givende.

Indbyg sportsmassage som en del af træningen

Med motion og træning følger desværre også tit skader, hvilket om noget er demotiverende og ødelæggende for de gode rutiner, man måske lige har opbygget. Traditionelt set har sportsmassage primært været forbeholdt professionelle atleter, da det er effektivt for genopbyggelse af kroppen, kan bruges til at forbedre ens præstationer og ikke mindst er med til at forebygge skader. Alle egenskaber som er brugbare for enhver, der går bare en smule op i træning og generelt kropsligt velvære. For at det ikke skal koste dig unødig tid, kan du booke en massør, som tager en briks med hjem til dig, så du ikke behøver at forlade hjemmet og i stedet kan slappe helt af i dine egne omgivelser. Læs mere om sportsmassage, og opdag selv alle de fordele, der er forbundet med det.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.