3 sjove måder at træne på

Hundelegetøj

Vi er alle forskellige, derfor er det ikke altid træningscentret der kalder til én. Men det skal helt sikkert ikke afholde dig fra at finde en måde at dyrke motion, hvor det rent faktisk er sjovt for dig og måske din træningspartner. I denne artikel kommer vi ind på alt fra indirekte træning og andre former i blandt andet naturen, som ikke er det klassiske styrke konditionsforbedring på løbebåndet i fitnesscentret.

1. Beachvolley

Solen skinner, varmen er ved at tage over og de mange aktiviteter på stranden er blevet sat op af forskellige organisationer. En af de absolut sjove og fysisk krævende er beachvolley. Her kan man tag hele familien med, vennerne eller andre bekendte og kaste sig rundt i det bløde sand, alt imens konkurrence genet er på det højeste og søger mod at vinde kampen uden videre. Træningscenter, nej – men sjov, ja! Prøv det det nu inden sommeren er omme. 

2. Gå en tur med hunden

Tag de lange ben foran. Sammen med din firbenede-ven – her er der både praktisk men også motionsrelaterede værdier at hente. Gå i parken, eller tag ned til den lokale skov og gå en rask tur i et tempo, hvor du tænker du forbrænder kalorier. Desuden vil du også selv kunne få naturen ind under huden, frisk luft til kinderne. Her afstresses der samtidig med du tager dig tid til at gå en tur med hunden, som er nødvendigt. Har du overskydende energi kan man altid tage et hundelegetøj med og give den ekstra gas. 

3. Dans i hjemmet

Det kan sikkert virke lidt grænseoverskridende for nogen, men dans, hoppen og generel aktivitet er en enorm god måde at forbrænde kalorier. Har man svært ved at komme ud fra hjemmet, så smid din yndlings spille-liste på højtællerne og skru helt op. Sving hofterne til musikkens rytme. Hvem har nogensinde sagt det skal være kedeligt at dyrke motion. Essensen er meget simpel, al aktivitet udover din normale hverdag er et skridt tættere på at holde kroppen sund.

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.