Six pack
5 tips til en bedre mave

six pack - tricks til en bedre mave

Når det kommer til træning, så søger mange en six pack. Næsten alle, som sætte foden i et fitness center vil gerne have en god mave? Men hvordan bærer man sig så ad med det? Vi har givet vores tips og tricks nedenstående.

1: En six pack udvikles i køkkenet

“Abs are made in the kitchen”. Du har nok hørt det før. Det er muligvis også en af de mest kliché talemåder inden for fitness. Dog er den ikke helt ved siden af. Langt hen af vejen, så kan det siges at være det vigtigste for en bedre mave. Altså hvad du spiser. Hvis man gerne vil tabe sig, så er det vigtigt, at man spiser under sit ligevægtsindtag (se tip nummer 5). Følger du en god og sund kost, som resulterer i, at du forbrænder fedt. Jamen, så er du på rette vej. Nap en salat fremfor en pizza. Spise noget ris og kylling fremfor en fed burger. Det er det, som der skal til. Spiser du mere end du forbrænder, så vil du ikke bevæge dig i den rigtige retning. Det handler ikke kun om, hvor meget man træner mave.

2: Fokuser på bevægelsen

Når det kommer til selve øvelsen, så går rigtig mange galt i byen. Det er vigtigt at man har fokus på selve bevægelsen. Tager man udgangspunkt i en mavebøjning. Her er det vigtigt, at man får strukket godt ud samt bevæget sig hele vejen ind.

3: Lav cardio

Hvorfor skal man lave cardio? Det skal man fordi, at man forbrænder kalorier og er du i kalorie-underskud, så taber du dig. Dog er det vigtigt at notere, at cardio ikke kan stå alene. Spiser du mere end du forbrænder, så kommer der ingen six-pack.

4: Kend din krop

Dette er ikke så meget et råd til, hvordan man får en bedre mave, som det er et råd til forståelsen. Vi er alle bygget forskelligt, ligeledes er vores maver. Nogen har skæve mavemuskler, nogen har lige. Måske kan du slet ikke bygge seks packs.

5: Kend dit ligevægtsindtag

Dette er et super vigtigt punkt. For i sidste ende handler det om en ting. Kalorier ud og kalorier ind. Indtager du mere end du forbrænder, så kommer du ikke til at tabe dig. Det er sikkert. Du kan beregne dit ligevægtsindtag her på siden.

Kan alle få en six pack?

Definition af en six pack må alt andet lige være seks packs i mave regionen. Ud fra dette, jamen så er svaret nej. Vores maver er bygget helt forskelligt, så nogen vil kunne få eksempelvis fire packs. Andre ville derimod kunne få otte. Endvidere er der set få, som kan få 10 packs. Dog er definitionen af en six pack efterhånden blevet lidt mere bred. Med dette mener vi, at hvis eksempelvis ser en med skæve mavemuskler, som måske kun har 5 packs, så vil de fleste kalde det en six pack. Så ud fra den mere generelle universelle forståelse. Jamen, så vil svaret til ovenstående spørgsmål måske være, ja. Kan du få en six pack? Der er en kun en måde at finde ud af det på. Uanset hvad, så kan du helt sikkert få en bedre mave. Vil du se mere om, hvordan du får en god mave? Så kan vi anbefale dig at besøge resten af vores side. Ellers kan du med fordel søge lidt på youtube

Kost- og Træningsapp?
Download GRATIS

Målsætning, kostplan og træningsprogrammer

GRATIS skræddersyet
Kost- og Træningsplan?

Plan klar på få sekunder. Prøv det helt gratis.